28 Octombrie 2011 publicat în Horoscop 305 share-uri

Astrologia biblica reprezinta un domeniu fascinant si captivant in ale carei taine prea putini astrologi au indraznit sa patrunda. Ea nu are nimic de-a face cu religiozitatea. Se bazeaza in schimb pe asocierile care se fac intre cei 12 apostoli si cele 12 zodii, dar mai ales pe similitudinile dintre personalitatile apostolilor si personalitatile celor 12 zodii masculine.

Astrologia biblica reprezinta un domeniu fascinant si captivant in ale carei taine prea putini astrologi au indraznit sa patrunda. Ea nu are nimic de-a face cu religiozitatea. Se bazeaza in schimb pe asocierile care se fac intre cei 12 apostoli si cele 12 zodii, dar mai ales pe similitudinile dintre personalitatile apostolilor si personalitatile celor 12 zodii masculine. Horoscopul biblic trateaza personalitatea masculina dintr-o perspectiva psihologica, dar si spirituala. Fiecarei zodii masculine din horoscop ii este asociat un personaj biblic apostolic, iar trasaturilor zodiei respective ii corespund anumite trasaturi ale unui apostol. Daca stii care este zodia partenerului tau, poti afla care este adevarata sa personalitate. Poti afla totodata care dintre cei 12 apostoli ii guverneaza zodia, influentandu-i personalitatea in mod decisiv. Te invitam sa afli care este identitatea psiho-spirituala a partenerului tau citind horoscopul de mai jos:

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Berbec - Apostolul Petru

Zodia Berbec imprumuta unele trasaturi ale apostolului Simon Petru. Petru avea o personalitate impulsiva, era inzestrat cu anumite calitati de lider si reusea sa se impuna prin prezenta sa. El este perceput drept un initiator in tot ceea ce facea, un deschizator de drumuri. Berbecul are si el tendinta de a actiona sub influenta primelor impulsuri, luand decizii bruste si surprinzatoare. Se razgandeste repede, se aprinde cu usurinta, personalitatea sa este puternica, incandescenta, stimulanta, captivanta. Se spune in traditia populara religioasa ca Apostolul Petru este inzestrat cu autoritate de Dumnezeu, el fiind cel care decide cine intra pe portile Raiului. Berbecul este si el o fire autoritara.

Taur – Apostolul Simon Zilotul

Apostolul Simon Zilotul mai este cunoscut in Biblie si ca Simon Canaanitul. Extrem de atasat de ideile si convingerile sale, Simon simbolizeaza entuziasmul si determinarea celui care crede cu incapatanare si indarjire in ideile sale. Preocupat de finante si de latura materiala a vietii, Simon Zilotul este cunoscut pentru faptul ca a luat atitudine impotriva platirii de taxe. De multe ori, comportamentul sau statea sub semnul unui atasament material. Era preocupat de proprietati si bunuri materiale, preferand bunastarea si confortul. Ca si lui Simon Zilotul, banii ii confera Taurului sentimentul de siguranta si de securitate. La fel ca si acesta, este incapatanat, fixist si nu renunta nici in ruptul capului la ceea ce considera el ca fiind just.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri