Ce evenimente, iubiri, casatorii, revolutii interioare, despartiri, revelatii sentimentale sunt anuntate in Primul Trimestru Astrologic Chinezesc 2011? Afla ce-ti rezerva astrele in iubire pentru aceasta primavara!

In astrologia chinezeasca anul 2011 este anul Iepurelui de Metal. Anul chinezesc al Iepurelui de Metal a inceput la data de 3 februarie 2011 si se va incheia la data de 22 ianuarie 2012. Totodata, anul astrologic chinezesc se divide in patru trimestre sau perioade de timp, primul trimestru avand in vedere perioada 3 februarie -2 mai. Haideti sa aflam ce anunta pe plan sentimental si pe planul relatiilor de iubire primavara lui 2011, respectiv primul trimestru astrologic chinezesc (3 FEBRUARIE-2 MAI ). Iata principalele predictii despre iubire ale lui 2011pentru toate zodiile chinezesti:

Iubirea in primavara 2011 pentru SOBOLAN – Primul trimestru al lui 2011 este favorabil pentru acei nativi din Sobolan care isi doresc sa intalneasca o persoana deosebita, de care sa se indragosteasca cu adevarat. Oportunitatile si sansele de indragostire vor fi la tot pasul in primavara lui 2011. Aventura pluteste in aer pentru acesti nativi, insa posibilitatea de a o transforma intr-o relatie stabila va atinge potentialul sau maxim la inceputul lui aprilie. Pe de alta parte, finele lui martie aduce o perioada de instabilitate emotionala pentru cei care sunt implicati intr-o relatie stabila. In luna aprilie lucrurile revin insa pe fagasul lor normal. Important este sa comunici eficient cu partenerul de viata, sa va manifestati increderea si loialitatea unul in celalalt.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Iubirea in primavara 2011 pentru zodia BIVOL– Pe plan sentimental, primul trimestru al lui 2011 aduce mai multa lejeritate, toleranta si veselie pentru nativii implicati intr-o relatie. Va fi o placere pentru partenerul tau sa te aiba alaturi. Esti mai tot timpul bine dispusa, iei viata asa cum este si incerci sa-ti faci si partenerul sa se bucure de viata cot la cot cu tine. O mare parte din perioada 3 februarie -2 mai nu va aduce schimbari spectaculoase sau surprize de proportii pentru nativii singuri. Nu te intrista insa! In ultima luna de primavara iti este harazita o intalnire care iti va schimba viata in viitorul apropiat. Este timpul sa lasi testele psihologice deoparte si sa renunti la clasicul “lasa-ma sa ma mai gandesc”. Este sansa ta cea mare de a incepe o relatie frumoasa.

Iubirea in primavara 2011 pentru zodia TIGRU - Primul trimestru al lui 2011 este excelent pentru Tigrii singuri. Norocul in iubire va fi de partea acelor Tigri care nu s-au angajat inca in relatii stabile sau nu si-au oficializat relatia. Vor simti ca imperios impulsul de a se “aseza la casa lor”. Oportunitatile si ofertele apar peste tot in jurul lor, iar persoanele de sex opus le gasesc ca fiind extrem de atragatoare. Important este sa-si asculte instinctele, sa dea glas dorintelor inimii si sa nu dea inapoi in fata evenimentelor sociale. Cu precadere in luna martie, iubirea este favorizata de interactiunile sociale. In ceea ce priveste Tigrii implicati intr-o relatie, primavara lui 2011 se anunta a fi per ansamblu una echilibrata, fara conflicte si schimbari majore in cuplu. Decizii importante precum mutarea impreuna, mutarea intr-un alt oras sau alta tara, aducerea pe lume a unui copil vor fi aduse in discutie la inceputul celui de-al doilea trimestru, respectiv inceputul lunii mai.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri