14 Februarie 2011 publicat în Horoscop 10 share-uri

Spre deosebire de horoscopul european, in Horoscopul Japonez exista 11 zodii. Iata care sunt cele 11 zodii japoneze si care sunt trasaturile de caracter asociate lor:

PIATRA DE GRADINA – daca te-ai nascut in perioada 28 august - 10 octombrie

Alaturi de apa, vegetatie si pamant, piatra este un element omniprezent in cultura si gradinile japoneze. Ea exprima trainicie, stabilitate, forta, consecventa. Oamenii-Piatra par reci, severi, duri, implacabili, lipsiti de afectiune. Aparent, sunt. Doar cei apropiati si cei care ii iubesc sunt insa capabili sa vada dincolo de suprafata. Daca reusesti sa ajungi la sufletul lor, te vei trezi coplesita de afectiunea lor. Oameni-Piatra sunt persoane pe care te poti baza. Te poti incredere in ei, te poti baza pe ajutorul lor indiferent de situatie. Oamenii-Piatra sunt consecventi in sentimentele lor si cred in fidelitate.

IMPARATUL – daca te-ai nascut in perioada 11 octombrie - 18 noiembrie

Imparatul este un simbol al fortei si al autoritatii, al stapanirii de sine, dar si al superioritatii. Persoanele apartinand zodiei Imparat au o personalitate puternica, incercand, chiar si fara sa constientizeze, sa-si impuna vointa asupra celorlalti. Totodata, Oameni-Imparat au o putere de influenta foarte mare, o vointa de fier si o capacitate de munca incredibila. Greutatile nu-i doboara si nici nu ii pot indeparta de la obiectivele pe care si le-au propus. Sunt energici, au incredere in ei insisi si in ceea ce pot realiza. Oamenii-Imparat s-au nascut sa straluceasca, sa conduca, sa fie in centrul atentiei. In iubire, pot fi la fel de temperamentali ca si in celelalte domenii. Au uneori tendinta de a domina si a trece cu vederea dorintele celuilalt.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

IMPARATEASA – daca te-ai nascut in perioada 19 noiembrie - 26 decembrie

Imparateasa se impune prin intelepciune, prin inteligenta, printr-un spirit superior, iar nu neaparat prin forta. Nativii acestei zodii au anumite trasaturi in comun cu ale Oamenilor-Imparat. Au poate o personalitate la fel de puternica. Spre deosebire de acestia, sunt insa mai temperati, mai rabdatori, mai putin impulsivi, mai pasivi si mai cumpatati in deciziile lor. Pun mai mult pret pe spiritualitate si pe spirit, pe evolutia interioara. Sunt modesti, creativi si hotarati sa schimbe lumea doar prin metode juste si chibzuite. Au prestanta. In iubire, acesti nativi pun mare pret pe fidelitate, pe intelegere si pe respect.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri