Afla care sunt cele 5 zodii favorizate de sansa in 2011 si cum vor resimti acestea norocul pe plan sentimental, profesional si sub aspectul banilor.

Varsator - Chiar daca de multe ori Varsatorii sunt inclusi printre cele mai ghinioniste zodii ale horoscopului, 2011 nu va fi deloc un an ghinionist si rau pentru acestia. Din contra… 2011 sta sub semnul norocului si al prosperitatii pentru multi dintre Varsatori. Anul care vine aduce vitalitate, energie pozitiva si optimism pentru Varsator. Influentele lui Venus si ale Soarelui sunt resimtite la nivel individual prin dorinta acestuia de a aduce mai multe bucurii si realizari in orice aspect al vietii sale. Din punct de vedere astrologic, Varsatorul incheie un ciclu al existentei sale. Acest lucru ii permite sa stabilizeze situatiile nesigure si sa le clarifice pe cele ambigue.

Varsatorul va beneficia de aprecierea si recunostinta superiorilor pe termen lung. Problemele financiare aduse de 2010 par a-si gasi rezolvare fara eforturi prea mari din partea Varsatorului si se va bucura de ceva ajutor extern. Multi dintre Varsatori au in vedere mutarea intr-o alta locuinta, cu un nou partener de viata, iar o parte dintre Varsatori avanseaza pe scara profesionala. Presiunea si tensiunea vor fi singurele neajunsuri care il impiedica pe Varsator sa profite de sansele excelente pe care i le pune la dispozitie 2011. Invata sa te debarasezi de ele!

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Seceta din Europa scumpește legumele și fructele. Care sunt cele mai afectate culturi Păr ultralung și bucle voluminoase, printre tendințele 2023 pentru păr ArtGranit redefinește calitatea și designul în domeniul amenajărilor interioare

Relatiile incepute la sfarsitul lui 2010 vor evolua armonios in 2011. Inceputuri promitatoare de relatii se anunta pentru Varsatorii singuri mai ales in al treilea trimestru al anului, insa nu numai… Initiativa si curajul nu trebuie sa le lipseasca Varsatorilor singuri caci iubirea va veni pe caile cele mai ciudate si indepartate. Este important sa se lase pe mana instinctelor. Este posibil sa-si gaseasca un partener de o alta nationalitate decat ei. Daca sunt implicati intr-o relatie, este important sa nu ia decizii drastice mai devreme de luna iulie. Citeste si Horoscopul zilnic pentru zodia Varsator

Iti recomandam si articolele:

Horoscop numerologic pentru 2011: Ce va aduce 2011 in destinul tau?

Horoscop 2011: barfe astrologice din viitor


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri