21 Iunie 2018 publicat în Horoscop 543 share-uri

Să explorăm dimensiunea iubirii din punct de vedere astrologic. La ce visează fiecare zodie în materie de romantism, suflet pereche și dragoste?

Horoscopul sufletului pereche: Rac

Orice persoană din Zodia Rac investește foarte mult în iubire. Pentru Raci, viața înseamnă iubire și de aceea, întâlnirea cu sufletul pereche este cel mai important aspect pentru ei. O persoană din Zodia Rac își va deschide inima în fața cuiva care trăiește iubirea în moduri la fel de profunde. Sunt oameni care vor să trăiască cu romantism și devoțiune alături de o persoană specială. Pentru cei din Rac nu contează atât de mult aspectul fizic, pe cât contează calitățile sufletești și inteligența.

Foto: Pexels/ Luzicas

Horoscopul sufletului pereche: Leu

Când își întâlnesc persoana magică pe care o prețuiesc, cei din Zodia Leu își demonstrează iubirea în mod spectaculos.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Aceste persoane fac absolut orice pentru persoana iubită. Cei din Zodia Leu iubesc viața în toate aspectele sale și au nevoie de o persoană cu care să împărtășească pasiunile pe care le au. Sufletul lor pereche este o persoană îndrăgostită de viață, asemenea lor.

Horoscopul sufletului pereche: Fecioara

Cei din Zodia Fecioară sunt foarte romantici însă nu vor arăta acest lucru. Sufletul pereche al unei persoane născute în Zodia Fecioară este capabil de înțelegere și suport pe toate planurile. Fecioarele sunt firi competitive și atunci, persoana ideală va fi capabilă să le stea alături pe drumul lor spre succes. Persoana ideală știe să fie alături unei Fecioare și este deschisă spre evoluție.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri