Din punct de vedere astrologic, ziua de 21 iunie este cel mai important eveniment al acestei luni. Mai apoi, între 23 și 24 iunie sărbătorim ceea ce în cultura populară românească este Noaptea magică a Sânzienelor. Ambele momente își vor lăsa amprenta asupra fiecărei zodii.

HOROSCOP 21 iunie și Sânziene pentru toate zodiile

Balanță (23 septembrie  - 22 octombrie)

Persoanele din Zodia Balanței vor fi influențate în direcția carierei în următoarea perioadă. Solstițiul de vară și noaptea Sânzienelor vor avea un impact major asupra planurilor lor de muncă și carieră. Energia Solstițiului va potența capacitatea voastră de a rezolva probleme și de a găsi soluții ingenioase.

Aveți încredere în forța voastră de muncă și în creativitatea care vă caracterizează. Solstițiul va da un boost de energie benefic care vă va ajuta pentru tot restul sezonului de vară. Este momentul când vei trezi eroul din tine.

Scorpion (23 octombrie – 22 noiembrie)

Focul interior al scorpionilor se va aprinde de Sânziene! Vă veți simți motivați și încurajați în absolut toate aspectele vieții voastre. Este timpul când puteți să vă stabiliți noi obiective și să parcurgeți drumul pentru îndeplinirea acestora. Te vei simți capabil/a să faci tot ceea ce îți stă în putință. Solstițiul te ajută să intri în contact cu latura ta inteligentă, creativă și cu determinarea atât de necesare pentru îndeplinirea oricărui scop pe care îl avem în viață. Acum este timpul vostru și este timpul să acționați precum niște învingători.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Horoscop Solstițiu de vară ți Sânziene Săgetător (23 noiembrie – 21 decembrie)

Și pentru persoanele născute în zodia Săgetător, Solstițiul de vară va reprezenta o perioadă de reflecție și dezvoltare personală. Acest eveniment astrologic generează posibilitatea de a intra într-un contact profund cu nevoile și aspirațiile tale.

Este o perioadă când trebuie să tragi linie lucrurilor petrecute în trecut, făcând loc pentru un nou început și o nouă abordare, mai înțeleaptă și mătură, în concordanță cu standardele tale înalte asupra vieții.  Ai răbdare cu tine însuți și vei intra pe făgașul care ți s epotrivește cel mai bine.

Citeste mai departe


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri