11 Mai 2018 publicat în Horoscop 17 share-uri

Fiecare are părţi bune şi părţi rele, iar semnele zodiacale te pot ajuta să înţelegi mult mai bine felul de-a fi al membrilor familiei tale.

La următoarea reuniune de familie nu va mai fi nevoie să-ţi alegi locul la masă în funcţie de preferinţe, lângă rudele pe care le simpatizezi. Te vei simţi la fel de bine alături de toată lumea.

În orice familie, numeroasă sau nu, există o dinamică a relaţiilor care te ajută să fii mai apropiată de unele rude şi mai reticentă atunci când vine vorba de altele. La mesele festive de Crăciun, preferi să vorbeşti mai mult cu sora ta sau cu o mătuşă, decât cu unchiul sau cu vărul care locuieşte în capătul celălalt al ţării. Nu este nimic anormal aici, însă legăturile familiale pot fi strânse fără efort, doar cu puţină înţelegere.

Chiar dacă te întâlneşti doar la evenimente speciale cu rudele tale şi îţi este greu să legi o conversaţie cu cineva pe care nu l-ai mai văzut de ani de zile, gândeşte-te că rudele sunt mai apropiate decât oricine de tine, fie şi numai prin prisma legăturilor de sânge. Fiecare are părţi bune şi părţi rele, iar semnele zodiacale te pot ajuta să înţelegi mult mai bine felul de-a fi al membrilor familiei tale. De-aici până la a-ţi găsi propriul loc în mijlocul lor e doar un pas.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Ai încredere în tine! Lucrurile se vor aranja exact așa cum îți sunt menite Descoperă cum poți avea un bronz perfect și de lungă durată - AIVI COSMETICS îți propune Lirene Perfect TAN Când îți este dor de cineva, pune mâna în dreptul inimii – în sufletul tău dragostea pentru acea persoană este nesfârșită

BERBEC

Nativii din zodia Berbecului sunt celebri pentru spiritul de competiţie pe care-l manifestă aproape în orice ocazie. Îi recunoşti uşor în timpul reuniunilor familiale: le place să fie în centrul atenţiei, acceptă cu greu alte păreri dacă sunt contrare cu ale lor şi sunt mereu dispuşi să susţină un monolog sau să-ţi povestească în detaliu ultimele întâmplări din viaţa lor.

Felul lor de-a fi pasional şi uneori vulcanic poate fi enervant, mai ales pentru că spun mereu de-a dreptul ceea ce gândesc şi nu sunt aproape niciodată diplomaţi. Cu toate astea, poţi avea mereu încredere într-o rudă născută sub semnul Berbecului: va fi mereu alături de tine atunci când treci prin momente dificile.

TAUR

Unul dintre semnele de Pământ, nativul din zodia Taur a împrumutat multe din calităţile elementului pe care-l reprezintă. Este pragmatic, serios şi poate prea înclinat către latura practică a lucrurilor. Îi place luxul şi confortul, dar asta nu-l face materialist, ci doar comod. Nu-şi arată uşor sentimentele şi urăşte surprizele, pentru că-l scot din zona de confort pe care şi-a desemnat-o singur, dar nu este o persoană rece.

Când ai uitat să mai crezi în miracole, Universul îți oferă cele mai frumoase surprize! Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice Atunci când nu mai crezi în nimic, îți rămâne o singură variantă: Să crezi în tine!

În familie este uşor de recunoscut: este vărul care se laudă cu ultima achiziţie luxoasă pentru locuinţa sa, dar şi mătuşa care te invită mereu la mese în familie pregătite impecabil. Taurilor le place să organizeze evenimente pentru toată familia şi nu fac asta cu ostentaţie, chiar dacă totul - de la felurile de mâncare până la cadouri şi la aranjamente - este calculat să fie impecabil.

GEMENI

Nativii din zodia Gemenilor sunt mereu în schimbare şi le place să evolueze pe toate planurile. Sunt independenţi, spontani şi urăsc să li se impună restricţii, aşa că te poţi aştepta oricând de la o rudă născută în Gemeni să-i ofere dulciuri copilului tău înainte de masă. Tot ei sunt cei mai predispuşi să aibă idei nebunatice sau pur şi simplu să plece în călătorii în jurul lumii fără să anunţe pe nimeni şi să se întoarcă pe neaşteptate, încărcaţi de cadouri.

Îți doresc timp… Don Miguel Ruiz: Rugăciune pentru Libertate (libertatea de a fi cei care suntem cu adevărat) și Iubire Cum să-ți decorezi camera de zi cu buget redus: 7 trucuri de urmat

Tocmai această libertate şi volatilitate a spiritului îl face pe nativul din această zodie mai imprevizibil decât cei născuţi sub alte semne astrologice. Asta înseamnă că e o idee bună ca, înainte să-ţi faci planuri care să-l includă, să arunci o privire în horoscop la Gemeni şi să vezi ce i-au pregătit astrele în ziua respectivă. La fel de bine poţi să-i dai un telefon: nu rişti să afli pe ultima sută de metri că este în celălalt capăt al ţării, într-o excursie inopinată.

RAC

Persoanele născute în zodia Racului sunt considerate, pe bună dreptate, foarte expresive, emoţionale, intuitive şi extrem de empatice. Percep cu uşurinţă stările de spirit ale celor din jur şi nu dau niciodată înapoi de la a-şi arăta susţinerea. Mamele, de exemplu, prind din zbor chiar şi cele mai mici frământări care-i apasă pe copiii lor şi fac tot posibilul pentru a-i linişti. Chiar dacă nu ai avut unul dintre părinţi născuţi sub acest semn, rudele din zodia Racului vor adopta aproape întotdeauna o aditudine parentală faţă de tine.

Cum vor funcționa grupele de acomodare pentru elevii care nu au fost înscriși în școli din România în ultimii doi ani Cum să obții o masă bogată și sănătoasă de sărbători. Mai multe legume, mai puțin zahăr și multă hidratare Cum să restabilești echilibrul natural al florei vaginale: soluții de durată, ușor de aplicat  

Îţi vor da sfaturi şi te vor întreba mereu cum ţi-a fost ziua, nu din complezenţă, ci pentru că vor cu adevărat să ştie cum te simţi. În acelaşi timp, nativii din Rac îmbină cu uşurinţă maturitatea cu sentimentalitatea, o combinaţie care-i transformă în rudele preferate pentru mai toată lumea.

LEU

Mândri, încrezători şi dinamici, nativii din zodia Leu sunt, la fel ca cei născuţi sub semnul Berbecului, pasionali şi carismatici. Sunt obişnuiţi să ia mereu iniţiativa şi îşi iau în serios rolul de lider. Entuziasmul lor poate fi contagios, dar de multe ori se întâmplă ca cei din jur, să nu reacţioneze prea bine la felul lor de-a fi autoritar şi, uneori, arogant.

În disputele familiale, este întotdeauna bine să ai de partea ta un nativ în zodia Leului. Nu dau înapoi în faţa unor dispute, oricât de serioase sau de mai puţin serioase ar fi, şi, dacă l-ai convins de punctul tău de vedere, vei avea un aliat puternic, care te va susţine până într-acolo încât să preia poziţia ta şi s-o ducă mai departe ca fiind a lui.

Cum să obții mai multă strălucire pentru părul tău în 8 pași? Cum va fi vremea de Paște în România. În unele regiuni va ploua non-stop Cum să alegi componente pentru baia ta

FECIOARĂ

Dacă Leii sunt combativi şi iau imediat partea cuiva - atunci când nu şi-o impun pe a lor - într-o dispută de familie, Fecioarele sunt semnul zodiacal cel mai înclinat spre medierea lor. Oricare ar fi motivul - unde să călătoriţi, unde să ieşiţi în oraş, sau chiar cum să împărţiţi o moştenire -, cei născuţi în zodia Fecioarei sunt acolo să împace taberele prin calm şi prin rezistenţa la situaţii tensionate.

Pe de altă parte, nativii din Fecioară sunt printre cei mai ambiţioşi membri ai familiei tale. Te vor întreba mereu ce se mai aude cu avansarea promoţia pe care o tot aşteptai la serviciu, te vor împinge de la spate în unele decizii, chiar dacă sunt riscante. Sunt perfecţionişti în tot ceea ce fac şi cer acelaşi lucru şi celor din jur.

Cum să eviți burnout-ul explorându-ți pasiunile Cum poți prelua controlul corpului tău prin alimentație și mișcare Canapea fixă sau extensibilă: cum faci alegerea corectă?

BALANŢĂ

Acolo unde o rudă născută în zodia Fecioarei va încerca să medieze o dispută familială cu argumente logice, cu o atitudine deschisă, Balanţele vor încerca mereu să distragă atenţia de la problemele de familie prin subtilităţi şi divagaţii care nu au nicio legătură cu disputa. Le place să participe la conversaţii uşoare şi dau dovadă de un simţ diplomatic înnăscut şi subtil.

Tocmai din cauza dorinţei de a fi mereu pe plac, nativii din Balanţă pot lăsa uneori impresia că se străduiesc prea tare. Motivul nu e, însă, dorinţa lor de a epata, ci pur şi simplu urăsc disputele şi stările conflictuale. Tot ce-şi doresc este să fie apreciaţi şi iubiţi.

SCORPION

Fiecare familie are pe cineva care preferă să se ţină deoparte de toate sentimentalismele şi emoţiile unei reuniuni: este nepotul care, în copilărie, prefera să rămână în camera lui atunci când părinţii primeau musafiri. Este verişoara care nu vorbeşte niciodată în plus, însă, atunci când o face, spune lucrurilor pe nume fără să ţină cont că ar putea răni pe cineva.

Nativii din Scorpion sunt cunoscuţi pentru reţinerea de care dau dovadă în public, dar şi pentru egoismul lor. Pot fi dificili atunci când vrei să stai de vorbă cu ei dar, în acelaşi timp, sunt persoane foarte sensibile şi familiste. Trebuie să ai grijă câte secrete le încredinţezi, pentru că sunt foarte oneşti şi de multe ori scapă lucruri fără să-şi dea seama.

SĂGETĂTOR

Exuberanţi, îndrăzneţi şi, totodată, nechibzuiţi, nativii din Săgetător sunt uşor de recunoscut într-o reuniune de familie. Le place să spună glume şi să dea startul petrecerii la fel de mult pe cât iubesc să facă planuri pentru o escapadă la munte sau să ţină discursuri pasionate despre sporturi extreme.

Săgetătorii iubesc viaţa şi au o doză uneori prea mare de independenţă, iar asta se poate observa încă din copilărie. Dacă ai auzit de un nepot că a fugit de-acasă, sau că a dat o petrecere-monstru când părinţii erau plecaţi la muncă, nici nu mai este nevoie să întrebi în ce zi a anului s-a născut: sunt mari şanse să fie sub zodia Arcaşului.

CAPRICORN

“Planificare” este cuvântul-cheie atunci când vorbim despre nativii din zodia Capricornului. Orice activitate ar întreprinde - fie că e vorba despre pregătirea unei petreceri sau despre planuri de viitor (pe termen cât mai lung, dacă se poate) - totul trebuie să fie organizat în cele mai mici detalii. Detalii pe care, de cele mai multe ori, doar ei le ştiu.

Aşa că, dacă ai un Capricorn în familie, el e persoana către care trebuie să te îndrepţi atunci când ai nevoie de un sfat, de o idee, de un plan sau doar vrei să te simţi răsfăţată şi în siguranţă. Te va ajuta din toate puterile să-ţi organizezi viaţa pas cu pas şi te va susţine necondiţionat.

VĂRSĂTOR

În mijlocul familiei, cei născuţi în zodia Vărsătorului ies uşor în evidenţă tocmai pentru că, paradoxal, nu se încadrează în peisaj. Sunt independenţi, au ciudăţenii în sensul bun al cuvântului şi, de multe ori, asta-i face să fie marginalizaţi: sunt consideraţi oile negre ale familiei.

Spre deosebire de alte zodii, Vărsătorii nu percep asta într-un mod neplăcut, pentru că iubesc să-şi păstreze individualismul. Şi chiar dacă par singuratici, dau dovadă de o ingeniozitate care le permite uşor să păstreze tonusul şi buna-dispoziţie a familiei la un nivel ridicat.

PEŞTI

Ultimii între semnele zodiacale, nativii din Peşti sunt, de departe, cei mai excentrici dintre membrii familiei tale. Cred în supranatural şi au o înclinaţie firească spre tot ceea ce ţine de spiritualitate.

În acelaşi timp sunt şi persoane foarte perceptive, aşa că nu ar trebui să te mire dacă unchiul pe care nu l-ai mai văzut de un an de zile ştie deja ce ai făcut în ultimele luni şi care este starea ta generală de spirit. Peştii sunt şi cei mai înclinaţi să te asculte dacă vrei să te descarci, însă nu aştepta neapărat un sfat din partea lor: nu le place să se implice prea mult emoţional.

Acum că ai aflat ce rol îndeplineşte fiecare membru al familiei tale, poţi începe să planifici deja viitoarea reuniune. Şi, de data asta, le poţi trece pe lista invitaţilor şi pe acele rude pe care înainte le considerai plictisitoare şi enervante: sunt mari şanse să fi fost doar prea puţin înţelese.

Sursa foto: Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri