9 Mai 2018 publicat în Horoscop 150 share-uri

Maori sunt populația indigenă din Noua Zeelandă - niște oameni fascinanți care au uimit o lume întreagă prin tradițiile lor și prin istoria lor. Descoperă horoscopul lor neobișnuit.

Horoscopul Maori - Hui-tanguru 

Perioada ianuarie - februarie 

Este Zodia Maori a stelelor de vară!  Este zodia celor mai destoinici războinici Maori, cei care își iau puetrea de la energia celor mai strălucitoare stele. 

Maori la un Festival de tradiții/ Kobby Dagan / Shutterstock.com

Horoscopul Maori - Hui-tanguru  Poutū-te-răngi 

Perioada: Februarie – Martie

Este perioadă recoltelor și a evoluției spirituale ajunsă la apogeu. Dacă te-ai născut în acesta zodie Maori, deții energia înțelepciunii, atât de necesară în orice luptă. 

Horoscopul  Maori -  Paenga-whāwhā 

Perioada: Martie – Aprilie 

Toate recoltele se află acum în hambare. Dacă te-ai născut în această perioadă, Zodiacul Maori te definește că o persoană în care poți avea încredere. Tu ești războinicul Paenga-whāwhā.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Incredibila Eclipsă Solară HIBRIDĂ și prima din 2023 (19-20 Aprilie în Berbec): învingem KARMA și plantăm sămânța speranței în sufletul nostru, din care ar putea crește ceva fabulos Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Horoscopul  Maori -  Haratua 

Perioada: Aprilie – Mai

Este zodia Maori a perioadei de odihnă și reconectare la energia interioară. Cei din acesata zodie reușesc să își canalizeze energiile războinice prin pacea interioară. Ei sunt Haratua. 


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri