Luna plină din Scorpion de pe 30 aprilie este despre renaștere, despre transformare, despre cum putem renunța ACUM la ceea ce nu mai servește scopului nostru, despre reîntoarcerea către rădăcinile noastre adevărate.

Datorită lui Saturn arăți cât de mult îți pasă de ei într-un mod practic (probabil că accentul cade asupra împlinirii nevoilor lor de bază), îndeplinându-ți responsabilitățile cu grijă și drag, și datorită Lunii Pline vei încerca să vă conectați și la nivel emoțional.

Luna plină din Scorpion se va afla în opoziție cu Soarele în Taur și nu este puțin lucru căci ies la iveală probleme legate de încredere, de putere, de supraviețuire sau chiar de intimitate și sex. Încăpățânatul și pragmaticul Taur, semn de pământ, se află în opoziție cu misteriosul și spiritualul Scorpion, semn de apă. Atât la un nivel emoțional, energetic și psihologic, energiile lunare cresc considerabil. Odată cu apropierea lunii pline în Scorpion este posibil ca problemele și chestiunile nerezolvate să se intensifice și să fie puse deschis pe masă pentru a fi rezolvate.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Capodopere ale Renașterii de la Brukenthal, expuse la Art Safari Kaufland anunță programul magazinelor de Paște OFICIAL Calendarul pentru simularea bacalaureatului și a evaluării naționale a fost publicat

Foto: Aphelleon /Shutterstock

Dacă ne dorim armonie în viețile și în jurul nostru în perioada următoare de timp, este musai să învățăm să relaționăm și să comunicăm astfel încât să vindecăm această polaritate și să profităm de tot ce au mai bun semnele Taurului și ale Scorpionului.

“Luna în Scorpion în opoziție cu Soarele în Taur activează casele VIII-II, casele naturale ale Scorpionului și Taurului. Asta înseamnă o dublare a mesajului acestei lunații, să transformăm “ otrăvurile” din noi, din relațiile noastre, să învățăm să iertăm, să eliberăm toate resentimentele și durerile emoționale. Scopul evolutiv al Scorpionului este de a simți profund fiecare emoție umană, dar apoi să o lase să plece. Această Lună Plină în Scorpion este una dintre cele mai vindecătoare energii deoarece ne poate ajuta să ne transformăm prin curățarea corpurilor noastre emoționale”, se arată pe site-ul de astrologie adriana-astro.com.

Premieră medicală: primele intervenții ortopedice de protezare a genunchiului cu proteză 3D personalizată din România Sheraton Bucharest Hotel propune brunch-ul de Paște sub conceptul The Art of Gathering Promenada Mall, Mega Mall si Vulcan Value Center isi asteapta clientii cu surprize si premii de Paste

"Polaritatea Scorpion-Taur se ocupă de echilibrarea unor energii ce au în comun preocuparea pentru bani, valori, control, sexualitate, senzualitate, putere, încăpățânare extremă (…). Fiecare energie dezvoltată în defavoarea celeilalte produce un dezechilibru, iar această Lună Plină ne arată într-un mod destul de emoțional ce energie am dezvoltat prea mult și am dezechilibrat viața noastră”, adauga astrologul pe acelasi site.

Foto homepage: Darkfoxelixir /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri