30 Aprilie 2018 publicat în Horoscop 40 share-uri

Este perioada lor, a celor născuți în Zodia Taur. Ca să îi celebrăm, am realizat acest top al celor mai deosebite trăsături ale barbaților născuți în zodia Taur. Iată cum stiu ei să ne vrăjească iremediabil.

Horoscop - Bărbatul Taur - trăsături care te fac să te îndrgostești

5. Bărbatul Taur - Romantismul este a doua lui natură

Cei din Zodia Taur sunt romantici incurabili si acest lucru se manifesta in toate aspectele vietii lor. Cu un barbat din Zodia Taur te urci pe norisori roz si garantat, nu te mai dai jos de acolo. Au un talent in a stimula absolut tot ceea ce este mai frumos in oameni si mai ales in persoana de care s-au indragostit.

6. Bărbatul Taur - Taurii au cele mai bune gusturi din lume

Nu este nimic mai fascinant decât să observi cum un bărbat din Zodia Taur este atent la cele mai fine detalii și cum dragostea sa de viață se manifestă în fiecare aspect al existenței. Taurii au bun-gust în felul cum aleg oameni, locuri, idei care îi inspiră, haine, feluri de mâncare. Pentru ei, viața este o artă.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Foto: Shutterstock

7. Bărbatul Taur iubește alintul

Lângă o persoană din Zodia Taur ai parte de multe alintături, mângâieri și atingeri. Ei știu să acceseze această zonă a intimității, așa cum nimeni nu știe să o facă. Nu ar putea trăi într-o relație fără ingredientul magic: intimitatea.

8. Bărbatul Taur are nevoie de stabilitate și o viață bună

Dacă un bărbat Taur te-a ales pe tine, să fii convnisă că proiectează un drum lung. Asta pentru că Taurii iubesc stabilitatea în toate aspectele vieții lor, inclusiv în iubire. Adoră viața bună, îndestulată și de aceea sunt conștienți că doar prin intermediul unei fundații solide o pot construi și își pot atinge visurile. În iubire, ei sunt stabili și preferă cursele lungi și atât de pline de satisfacții.

9. Bărbatul Taur este fidel

Un bărbat din zodia Taur este foarte fidel persoanei pe care o iubește și are mereu nevoie de aceleași dovezi de încredere. Când un Taur are roșul pasiunii în fața ochilor, nimic nu îi mai poate distrage atenția. Nu înșală din convingere și din respect pentru persoana care le stă alături.

10. Bărbatul Taur este creativ în iubire

Chiar dacă sunt definiți de nevoia de stabilitate și confort, alături de cineva din Zodia Taur nu vei avea cum să te plictisești, pentru că personalitatea lor este dominată si de nevoia de aventură sș creativitate. Își manifestă creativitatea în iubire, fiind abili în a aprinde mereu și mereu flama, descoperind aspecte noi și fascinante din ei înșiși. Ei sunt abili exploratori ai vieții și ideilor inspirând mereu persoanele din jurul lor.

Foto homepage: Shuttertock/ oneinchpunch


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri