Luna Martie 2018 aduce vesti foarte bune pentru fiecare dintre noi. Este bine sa stim care sunt aspectele vietii asupra carora trebuie sa ne concentram in perioada urmatoare, pentru a profita de vibeul pozitiv pe care il aduce cu sine prima luna de primavara calendaristica a anului.

Horoscop pentru fiecare zodie - luna martie 2018

Capricorn

Potrivit horoscopului, Luna Martie 2018 va fi o perioada propice pentru relaxare si buna dispozitie. Puteti sa va oferiti momente de rasfat si sa profitati de orice idee de odihna care va trece prin cap. Faceti-va planuri penru serialul favorit, hraniti-va bine si mergeti la cursul de yoga pe care il amanati demult. Va fi o perioada benefica si pentru moente petrecute in cuplu de asemenea. Capricornii singuri ar trebui sa profite si sa petreaca mai mult timp de calitate alaturi de familie sau prieteni.

Foto: Pixabay

Varsator

Pentru Varsatori, luna martie va fi o luna plina de surprize si satisfactii. Munca din ultima perioada isi arata laurii. Va veti simti satisfacuti si impliniti pe plan profesional, ceea ce va imputerniceste si va da un boost favorbail petru urmatoarele luni. In aceasta prima luna a primaverii calendaristice va veti simti precum pe un podium si veti primi multe aplauze, ceea ce va va insufleti si va va inspira sa mergeti si pe mai departe in acelasi ritm.

Pesti

Pentru persoanele nascute sub zodia Pesti, aceasta va fi una dintre cele mai favorabile luni ale anului 2018. Pentru ei, aceastta luna se va dovedi un roller-coaster de senzatii noi, de intamplari frumoase si intalniri cu oameni interesanti. Pestii se vor simti inspirati sa iasa din zona obisnuita de confort si acest lucru le va aduce beneficii pe termen lung.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri