Luna Martie 2018 aduce vesti foarte bune pentru fiecare dintre noi. Este bine sa stim care sunt aspectele vietii asupra carora trebuie sa ne concentram in perioada urmatoare, pentru a profita de vibeul pozitiv pe care il aduce cu sine prima luna de primavara calendaristica a anului.

Horoscop pentru fiecare zodie - luna martie 2018

Balanta

Pentru persoanele nascute in Zodia Balantei, Mrtie va fi o luna a sensibilitatii si a frumusetii. Atrageti in lumea voastra intamplari si oameni care va inspira prin frumusete, delicatete si bun-gust. Veti experimenta in diverse forme aceasta conexiune la frumos pe care o veti simti mult mai intens in aceasta perioada. Pot fi gusturi, parfumuri, melodii sau materiale foarte placute care vor exercita o forta magnetica asupra voastra.

Foto: Pixabay

Scorpion

Pentru persoanele nascute in Zodia Scorpion, Martie 2018 este perioada ideala pentru calatorii sau pentru planificarea acestora. Bucurati-va de senzatia aceea placuta pe care o avem atunci cand suntem cu gandul la noi locuri, oameni si intamplari pe care le vom avea de explorat. A treia luna a anului in ceea ce ii priveste pe scorpioni poate fi definita si ca o luna a expansiunii si evolutiei. De aici si dorinta voastra de a explora si de a merge spre locuri pe care nu le-ati mai vazut.

Sagetator

In ceea ce ii priveste pe cei nascuti in Zodia Sagetator, prima luna a primaverii calendaristice va fi cu siguranta o perioada plina de iubire si afectiune. Va fi o perioada excelenta mai ales pentru persoanele care au relatii de cuplu. Energia acestei perioade va fi cea a conexiunii si armoniei si este bine sa profitati, mai ales daca aveati ganduri care va apasau sau nelinisti le gate de viata de cuplu. Va fi perioada ideala cand le puteti adresa.

Citetste mai departe>>>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri