Descoperiti care sunt zodiile carora le merge cel mai bine in prima luna a lui 2018 si incep anul triumfal:

2. Fecioara

Ai un ianuarie stralucitor si plin, cu multe evenimente sociale, intalniri cu oameni speciali, cu un aflux de idei luminate. Exista un schimb spiritual si ideatic care te incarca de energie si de lucruri frumoase si pe aceasta vibratie a frumosului si a pacii ai toate sansele sa atragi si sa intalnesti o persoana cu care sa ai in comun mult mai multe decat iti poti imagina.

In ianuarie 2018, incepi sa dai o forma concreta visurilor tale si faci primii pasi pentru a-ti schimba viata. Cariera ta ia o amploare uimitoare mai ales daca lucrezi in domenii ce tin de vanzari si promovare. In plus, indraznesti sa spui lucrurilor pe nume si sa iti faci remarcate opiniile. Totodata, ai mai multa energie ca niciodata sa incepi si sa finalizezi lucrurile si proiectele pe care le-ai inceput. Soarele, Mercur si Venus influenteaza covarsitor zodia Fecioarei in dragoste si aduc trairi frumoase in doi, multa intelegere si comunicare, planuri de viitor ce pot lua forma nuntilor si a logodnelor.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte

Foto: Alexandra Suptelya /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri