5 Ianuarie 2018 publicat în Horoscop 1 share-uri

In noul an 2018, numerele pe care le veti descoperi mentionate in acest articol, vor avea puterea de a va influenta in moduri pozitive si de a va ajuta in calatoria voastra spirituala. Ele vor influenta anul 2018 in moduri specifice. Mai mult decat atat, acestea dezvaluie aspecte importante despre personalitatea si dorintele voastre.

Zodiac - NUMEROLOGIE PENTRU 2018

Capricorn - Numere norocoase in 2018

Sub influenta Planeti Saturn, cei din Zodia Capricorn se bucura de un sprijin de exceptie in indeplinirea tuturor obiectivelor lor. Sunt persoane perseverente, generoase si de foarte mare incredere. In ceea ce ii priveste, noul an se arata foarte promitator si promite ajutorul acestor numere favorabile: 3, 21, 66, 83 si 84.

Varsator - Numere norocoase

Un element „de aer” si sub influenta Planetei Uranus, cei nascuti in Zodia Varsator, sunt caracterizati de o atitudine toleranta, prietenoasa si un spirit idealist, uneori rebel. Anul 2018 ii ajuta cu energia benefica a numerelor 17, 40, 46, 61 si 76, numere care vor aduce in viata voastra, uneori fara sa observati magia, mult asteptata.

Foto: Shutterstock

Pesti - Numere norocoase

Pestii sunt patronati de Planeta Neptun si aceasta energie ii face sa fie persoane temperate, visatoare si constiincioase. Cei nascuti in acest semn zodiacal se vor bucura in anul 2018 de influenta benefica a unor numere de ajutor: 8, 10, 27, 56 si 69, care isi vor face adesea simtita prezenta in vietile lor, pentru a contribui la buna-starea lor fizica si emotionala.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte


Via www.speakingtree.in


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri