2018 va fi anul tau! Afla care este acea trasatura a ta care iti va deschide toate usile si va pune in miscare toate rotitele succesului, mai ales in iubire, in relatiile cu ceilalti, cat si in cariera.

Horoscop 2018: Cea mai atragatoare trasatura in functie de zodie

Sagetator

Sagetatorii se vor remarca in 2018 printr-un spirit liber si indraznet. De asemenea prin puterea lor de a proiecta perspective idealiste, pentru care vor munci insa din greu ca sa le vada savarsite. Acest lucru le va aduce mult respect si admiratie din partea celor din jur. Sagetatorii ne vor arata tuturor in anul 2018, ca absolut orice este posibil. Ei ne vor invata sa visam si sa nu ne fie frica sa zburam.

Capricorn

Capricornii au o atitudine responsabila fata de munca, oameni si lumea inconjuratoare si in acelasi timp sunt seducatori intr-un mod foarte dulce. Aceasta combinatie este cu adevarat fatala si in acelasi timp arma secreta a Capricornilor in anul 2018. Ca si pana acum, Capricornii ii vor inspira pe toti in materie de frumos si intentii pozitive in absolut toate aspectele vietii lor, ceea ce le aduce multa cintse.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Varsator

In anul 2018, arma secreta a Varsatorilor va fi autenticitatea. Persoanele din aceasta zodie vor trece printr-o importanta si productiva perioada de redefinire a propriului sine, iar moto –ul lor in noul an va fi sinceritatea. Asa incat, autenticitatea va fi punctul vostru forte, o arma secreta care va aduce in jurul vostru multi adepti ai schimbarii si intoarcerii catre sine.

Pesti

Dintre toate zodiile, zodia Pesti se remarca prin atitudinea grijulie fata de ceilalti. Pe tine te preocupa tot timpul buna-starea si siguranta celorlalti, mai ales a persoanelor pe care le iubesti cel mai tare. Fara indoiala, acesta este un talent al tau, care in anul 2018 te va face sa stralucesti, sa apari intr-o lumina pozitiva fata de ceilalti si desigur, fiindca oferi din toata inima, pregateste-te sa si primesti pe masura daruirii tale!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri