Este momentul sa va proiectati visuri si planuri, sa va stabiliti tinte importante si pasii pe care ii veti parcurge pentru a realiza ceea ce v-ati propus.

Balanta

Si pentru persoanele nascute in Balanta, Luna Noua din 18 decembrie prevesteste inceputul unui nou ciclu, cat si schimbari pozitive, mai ales in aspecte legate de cariera. Totusi, impulsivitatea la locul de munca nu este recomandata in aceasta perioada. Veti fi inspirati si inspirate sa procedati cu mai mult tact atunci cand vreti ca anumite lucruri sa fie facute dupa voia voastra, iar aceasta lectie se va manifesta in mod pozitiv pentru tot restul anului nou.

Foto: Shutterstock

Scorpion

In ceea ce ii priveste pe cei din Scorpion, caminul si familia sunt punctul central al gandurilor lor in aceasta perioada. Dar comunicarea cu cei apropiati va intra pe un fagas pozitiv si astfel veti reusi sa incepeti noul an intr-o nota mult mai optimista si sanatoasa.

Este bine sa va stabiliti deja vacantele si planurile de familie, tinand cont ca timpul perecut cu cei dragi intr-un mod armonios inseamna sanatate emotionala.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Foto: Shutterstock

Sagetator

Luna Noua va aduce claritatea mentala de care aveati nevoie pentru a trage linie la tot ceea ce s-a intamplat in anul deja scurs, cat si in privinta a ceea ce va doriti cu privire la noul an. Aceasta linistire si claritate mentala va va ajuta si in ceea ce priveste starea generala de sprit. Veti avea o vacanta zen foarte placuta.

Foto: Shutterstock

Citeste mai departe >>>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri