Ce ne aduce noul an in materie de iubire? Cum vom experimenta cel mai frumos si de asemenea cel mai tumultuos sentiment din lume in 2018? Iata cum va trai fiecare zodie dragostea si ce lectie importanta va avea de invatat pentru a-si imbunatati manifestarea iubirii in viata sa.

HOROSCOPUL DRAGOSTEI 2018: Care este lectia iubirii pentru zodia ta?

Balanta (23 septembrie – 22 octombrie )

Pentru persoanele din Zodia Balantei, anul 2018 este anul reconectarii cu sinele lor suprem. Lectia anului 2018 pentru voi este aceea de a invata sa puneti limite sanatoase. Trebuie sa invatati sa spuneti si „nu”, sa actionati in directia propriului bine.

Respectandu-va pe voi insiva, primiti mai mult respect din partea celorlalti, inclusiv in relatia voastra amoroasa. Invatati sa faceti alegeri care va vor face mai fericiti pe termen lung. Fericirea o construiti cu absolut fiecare pas si fiecare decizie pe care o luati. Alegeti deci sa va fie bine!

Foto: Shutterstock

Scorpion 23 octombrie – 22 noiembrie

Scorpionii trebuie sa invete sa isi permita sa fie fericiti in 2018. Da! Adesea nu suntem fericiti pentru ca nu ne dam voie sa fim si pentru ca in subconstientul nostru credem ca nu meritam acest lucru. Nu mai incercati sa va faceti pe voi insiva mici ca sa faceti pe altcineva sa se simta mai bine! Cand vreti sa faceti pe cineva sa se simta mai bine, incepeti cu voi insiva.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Lectia anului 2018 pentru voi este aceea de a invata ca dreptul vostru din nastere este acela de a iubi si de a fi iubit. Du-te catre oamenii care te fac sa te simti bine in piele ta, inconjoara-te de energie pozitiva si remarci pozitive si vei inflori.

Sagetator (23 noiembrie – 21 decembrie)

Lectia anilor 2018 in ceea ce ii priveste pe sagetatori este aceea de a-si asuma o riscuri. Chemarea

lucrurilor si oamenilor pe care ii iubesti este foarte puternica in tine, dar iti gasesti tot felul de motive inventate ca sa nu dai curs pasiunilor tale. Fii increzatoare si lumineaza-ti existenta indraznind sa te bucuri de iubire, cat si de hobbyurile tale.

Daca esti deja intr-o relatie, gasiti acele domenii care va incanta pe amandoi si folositi aceste oportunitati pentru a face mai multe impreuna si pentru a va conecta.

Persoanele singure din Sagetator ar trebui sa nu se mai teama sa exprime aspecte vulnerabile in fata persoanelor pe care le plac.


Iti recomandam si: Horoscop 2018: Previziuni complete in dragoste, cariera, bani si sanatate pentru toate zodiile

Citeste mai departe >>>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri