Ce ne aduce noul an in materie de iubire? Cum vom experimenta cel mai frumos si de asemenea cel mai tumultuos sentiment din lume in 2018? Iata cum va trai fiecare zodie dragostea si ce lectie importanta va avea de invatat pentru a-si imbunatati manifestarea iubirii in viata sa.

Rac (22 iunie – 22 iulie)

Intelege din adancul sufletului tau ca meriti iubirea si tot ce e mai frumos pe lume. Lectia lu

i 2018 pentru persoanele din Zodia Rac este aceea de a invata sa primiti, in masura in care voi stiti sa oferiti celor din jur cu atata daruire.

Dragostea este un drum cu dus-intors astfel incat, ceea ce dati ar trebui sa se intoarca la voi in egala masura. Invatati sa va bucurati de ceea ce primiti si sa acceptati dragostea ca pe un drept din nastere.

Leu (23 iulie – 22 august)

In 2018, leii vor trebui sa invete sa nu mai judece totul dintr-o perspectiva rationala. Adesea, in iubire este bine sa aducem o doza consistenta de pragmatism si sa ramanem cu picioarele pe pamant, numai ca cei din Zodia Leu exagereaza in aceasta privinta. Ei uita sa se abandoneze placerii pure. Ei uita sa iubeasca in prezent si isi fac mereu planuri si calcule pentru viitor. Bucura-te de persoana iubita din viata ta, renunta la proiectii iluzorii si frici nejustificate. In 2018, da o sansa iubirii!

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Top 3 zodii pentru care curajul este un stil de viață – au încredere în propriul destin MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire

Persoanele singure din aceasta zodie ar trebui la randul lor sa se concentreze mai mult asupra momentului prezent si sa nu mai hiper-rationalizeze fiecare intalnire si moment cu tenta romantica pe care il traiesc. Nu va mai faceti planuri inainte ca lucrurile sa se intample cu adevarat!

Fecioara (23 auguts – 22 septembrie)

Pentru persoanele nascute in Zodia Fecioarei, anul 2018 va pune in vedere auto-constientizarea valorii proprii. Esti o persoana capabila si fermecatoare, dar se pare ca nu te vezi pe tine insuti/insati. Lectia lui 2018 este aceea a amorului propriu.

Cum ai putea sa iubesti pe altcineva, daca nu inveti sa te iubesti si sa te apreciezi pe tine? Nu te mai uita doar la ceea ce crezi ca este „gresit” la tine, invata sa te vezi si prin prisma realizarilor si partilor tale frumoase.

Iti recomandam si: Horoscop 2018: Previziuni complete in dragoste, cariera, bani si sanatate pentru toate zodiile

MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale Acestea sunt cele mai descurcărețe zodii ale horoscopului, indiferent de cât de grea este viața

Citeste mai departe >>>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri