Descopera ce ti-au rezervat astrele pentru anul 2018 in toate aspectele vietii tale, indeosebi in ceea ce priveste dragostea, banii, cariera si sanatatea:

Horoscop 2018 Capricorn

Nu ai cum sa nu resimti in 2018 influenta lui Marte in Sagetator caci vei simti prin toti porii fiintei tale dorinta de a reusi in ceea ce ti-ai propus. Indiferent ca ne referim la achizitionarea unei locuinte, la succesul intr-o nou job, la semnarea unui contract important pentru tine, iti vei indeplini mai toate visurile. In plus, Capricornii aflati in relatii stabile o duc cat se poate de bine, atat de bine incat se pot trezi cu o cerere in casatorie care ii va lua prin surprindere :). Suspansul este adus de raspuns de data aceasta…

Lunile de primavara promit emotii puternice si pentru Capricornii single, pasiune, multa aventura, initiere in tainele flirtului. Este posibil ca acestia sa fie atrasi de o persoana mai in varsta decat ei, dar cu preocupari si interese similare. Pe de alta parte, Capricornii tineri trec printr-o etapa noua a vietii lor, aceasta presupunand chiar desprinderea de cuibul parintesc.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte

Saturn este retrograd de la mijlocul lunii aprilie pana la inceputul lunii septembrie ceea ce poate cauza anumite obstacole, dificultati si te poate face sa fii mai anxios la locul de munca. Daca te organizezi insa mai bine, nu vei intampina absolut nicio problema. Jupiter contrabalanseaza situatia si aduce noroc in venituri, dar si o multime de oportunitati de a-ti fructifica talentele.

Atentie la relatia cu cineva care iti este superior. Ai tendinta de a fi prea directa si prea sincera si de a spune lucrurilor pe nume, ceea ce poate atrage anumite consecinte dupa sine.

Chiar daca te vei confrunta cu probleme minore de sanatate precum insomnii, stari de epuizare sau probleme la nivelul articulatiilor, per ansamblu starea ta de sanatate va fi una buna. Gandeste pozitiv si stai departe de stres si tensiune. (Foto: Photosani/Shutterstock)

MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Acestea sunt cele mai descurcărețe zodii ale horoscopului, indiferent de cât de grea este viața

Horoscop 2018 Varsator

Varsatorul va resimti influenta lui Jupiter in primele 6 luni ale anului mai ales ca aceasta planeta se asigura ca ai parte de tot sprijinul acolo unde este necesar. Acei Varsatori care se gandesc sa faca schimbari radicale in viata lor precum mutarea dintr-un oras mare intr-unul mai mic au toate sansele sa o si faca si sa se simta (culmea!) acasa acolo.

2018 este un an bun pentru Varsator in ceea ce priveste dragostea. Chiar daca Saturn poate atata spiritele in prima jumatate a anului in relatia cu partenerul de viata, tot acesta se asigura ca relatiile de lunga durata care nu s-au finalizat cu o casnicie vor ajunge si in acel punct. In plus, Jupiter da si el o mana de ajutor acolo unde exista o dragoste pura si intentii reciproce de casatorie, facilitand mariajele si ajutand la depasirea oricaror obstacole care va pot aparea in cale. Mai mult, perioada ianuarie-septembrie este propice logodnelor, dar si aducerii pe lume a unui copil (sau a celui de al doilea copil in multe cazuri).

In ceea ce priveste cariera, tranzitul lui Jupiter prin cea de-a 10-a casa a ta te influenteaza in bine. Eforturile tale sunt rasplatite din plin si iti vei imbunatati si calitatile tale de management. Culegi roadele muncii tale asa ca nu este momentul sa cedezi oboselii. Fii curajos si angajeaza-te in proiecte noi, lasa-ti creativitatea sa iasa la lumina. Varsatorii care nu mai se simteau impliniti la locul de munca au toate sansele sa faca o schimbare in acest sens, un transfer la alt departament sau poate chiar un nou job, intr-un domeniu total diferit de cel actual. Totodata, conjuctura creata de Pluto si continuata de Saturn in urmatorii doi ani te va face sa te concentrezi mai mult pe afacerile proprii si sa investesti in proiecte indivuale, separate de cele ale companiei pentru care lucrezi. O parte din Varsatori se gandesc sa isi deschida o mica afacere si sa devina antreprenori. (Foto: Photosani /Shutterstock)

Horoscop 2018 Pesti

2018 este un an exceptional pentru tine, draga Pesti, din punct de vedere al oportunitatilor. Marte va ramane in Fecioara pana pe 4 iulie 2018, ceea ce va demara debutul multor colaborari, dar si dinamizarea activitatilor in afaceri. Pe plan financiar si profesional apar pentru tine ocazii pe care nu le vei mai regasi niciodata asa ca profita de ele. Este foarte posibil chiar sa fii nevoit sa calatoresti in strainatate sau pe distante foarte lungi ca parte din rutina ta zilnica.

Pe de alta parte, o parte dintre nativii Pesti isi pot muta temporar biroul acasa si se vor angaja in activitati de freelanceri care le vor aduce venituri considerabile. Odata trecuta data de 26 octombrie, cand Jupiter se va muta in Scorpion si va crea aspecte fabuloase pentru tine, prosperitatea iti bate la usa.

Totodata, in acest an vei fi mai sensibil la nevoile celorlalti si in special la nevoile emotionale ale partenerului de viata (si/ sau ale copiilor tai). Esti acolo pentru el neconditionat, gata sa il sustii si sa il ajuti sa isi indeplineasca visurile. Este valabila si reciproca, poate tocmai de aceea 2018 este un an foarte prosper si implinit pentru tine. Nativii single testeaza terenul si se gandesc daca pot transforma o relatie de prieteni intr-una de dragoste. Sanatatea este infloritoare, dar punctul tau vulnerabil va fi sistemul nervos si osos asa ca acorda o mai mare atentiei exercitiilor de indreptare a posturii. O parte din Pesti apeleaza la un kinetoterapeut sau la un chiropractician si acorda o atentie speciala indreptarii posturii. (Foto: Photosani /Shutterstock)

Foto homepage: Dzhulbee /Shutterstock

Citeste horoscopul 2018 pentru celelalte zodii in paginile anterioare <<

Aboneaza-te si la Horoscopul Saptamanal al Dragostei by Garbo


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri