Descopera ce ti-au rezervat astrele pentru anul 2018 in toate aspectele vietii tale, indeosebi in ceea ce priveste dragostea, banii, cariera si sanatatea:

Horoscop 2018 Rac

Draga Rac, tine cont de ceea ce iti spunem: anul 2018 este anul tau. Stim ca anii anteriori au fost dulci-amari pentru tine, dar profita de sansele pe care ti le ofera astrele in 2018. Ti-ai invatat lectiile in dragoste si ai inteles ca nu tine de cealalta persoana sa te faca fericit, cat tine de tine insuti. Ai invatat ca o relatie vine la pachet nu doar cu fericire si imbratisari, dar si cu responsabilitati si indatoriri. Acum este momentul sa treci la etapa urmatoare si sa profiti de ceea ce ti se ofera. Nu mai iti pune singur oprelisti, ti se ofera sanse extraordinare pentru a prelua controlul asupra circumstantelor si a actiona cu hotarare astfel incat sa iti creezi toate acele visuri in care crezi.

Odata cu plecarea lui Saturn din semnul tau la jumatatea lunii iulie, intri intr-o noua era. Viata incepe sa ti se contureze frumos si lucrurile se asaza in ordine. Intalnesti o persoana minunata si te angajezi intr-o relatie sanatoasa, pornind de la premise sanatoase, Alaturi de ea poti intemeia o familie si o casnicie. Sunt sanse mari sa cunosti persoana respectiva prin intermediul jobului sau al prietenilor. De asemenea, o mare parte din atentia ta se indreapta inspre domeniul financiar si profesional, facand din el o prioritate. Este foarte posibil ca inca din prima parte a anului sa te muti in alt oras sau alta tara si odata cu aceasta schimbare sa te angajezi intr-un nou job. In cuplurile bine sudate, unde exista armonie si dragoste, 2018 promite si un nou membru in familie :). (foto: Photosani/Shutterstock)

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Horoscop 2018 Leu

2018 este un an cat se poate de interesant pentru zodia Leu. Chiar daca in 2017 este posibil sa fi trecut printr-o experienta dificila sau ai pierdut pe cineva drag, 2018 isi ia revansa pentru suferinta ta. Relatiile tale de prietenie, aliantele, parteneriatele se reinventeaza. Este foarte posibil sa reiei legatura cu un prieten/ prietena din trecut cu care impartasesti aceleasi idei si idealuri, o persoana care ti-a fost alaturi la bine si la rau de-a lungul anilor, chiar daca nu neaparat fizic. Pe de alta parte, relatia cu persoana iubita se bazeaza pe stabilitate, afectiune, sprijin reciproc. Mici discutii legate de o persoana din familie sunt posibile in perioada aprilie-mai 2018, dar prin comunicare, le depasiti cu brio.

Chiar daca esti o persoana practica, 2018 pentru tine este mai mult despre spiritualitate. 2018 se doreste a fi o perioada excelenta pentru a iti vindeca sufletul, pentru a stabili conexiuni profunde cu persoane dragi, de a crea posibilitati acolo nu te-ai fi asteptat. Cu Venus retrograd, aducand intensitate si pasiune in lunile octombrie si noiembrie, asteapta-te la momente care iti pot schimba viata daca esti single. Nativii single se detaseaza lejer de trecut si in ultimele trei luni ale anului cunosc o persoana speciala alaturi de care se simt ca acasa. Pe plan profesional, oportunitatile vin ele despre tine. Este foarte posibil ca fostul tau sef sa te sune si sa iti faca o oferta de serviciu ce vine la pachet si cu o marire de salariu. (foto: Photosani/Shutterstock)

Horoscop 2018 Fecioara

2018 este o perioada foarte incitanta pentru tine, aducand schimbari si transformari pe termen lung. Marte se va afla in semnul tau pana pe iulie 2018, iar Saturn iti va tranzita semnul de-a lungul intregului an, ceea ce aduce cu sine numeroase activitati pentru tine, numeroase lucruri de facut si numeroase situatii pe care va trebui sa le rezolvi. Dar ai energie, ai sprijinul persoanei iubite. Prin urmare, esti foarte motivat, mai ales ca toate acestea iti pot aduce casa mult visata. Pe plan profesional, te concentrezi mai mult asupra consolidarii relatiilor de la locul de munca.

Pana pe 12 iunie 2018, Jupiter va iesi din casa a 9-a facand posibile calatoriile, cursurile in afara, contactul cu strainatatea sau orice tine de comunicare, indiferent ca ne referim la cea verbala sau cea scrisa. Foarte posibil sa iti asumi o pozitie de calauza sau invatator si sa tii altora workshopuri in care sa impartasesti din cunostintele tale.

Accentul cade nu doar asupra relatiei cu persoana iubita, dar si a relatiei cu familia acesteia, foarte posibil cu socrii. In ceea ce ii priveste pe nativii Fecioara single, relatiile care debuteaza dupa primele 4 luni ale anului au sanse mari sa supravietuiasca oricaror evenimente neplacute ulterioare si sa treaca la urmatorul nivel.

2018 aduce pentru tine multiple oportunitati pentru a straluci pe plan profesional mai ales daca reusesti sa iti invingi fricile. Prima jumatate a anului este excelenta pentru afaceri, dar in a doua jumatate a anului iti recomandam putin mai multa precautie daca vrei sa deschizi o firma sau sa semnezi un contract mare. De asemenea, primesti sprijin de la persoanele cu care colaborezi sau cu superiorii tai pentru a-ti pune in practica proiectele. (foto: Photosani/Shutterstock)

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>

Aboneaza-te si la Horoscopul Saptamanal al Dragostei by Garbo


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri