11 Octombrie 2017 publicat în Horoscop 1534 share-uri

Numarul zilei tale de nastere descrie personalitatea ta, talentele tale si chiar si abilitatile nedescoperite inca. Acest numar descrie lectiile de viata pe care le avem de accesat si de asemenea, provocarile pe care le vom avea de infruntat.

NUMEROLOGIA ZILEI DE NASTERE

7 – Intelectualii

Persoanele nascute sub influenta numerologica a numarului 7 sunt acele persoane insetate de cunoastere. Ei sunt cercetatorii. Sunt aceia care isi pun necontenit intrebari si care traiesc sub impulsul unei curiozitati ardente. Nu lasa influentati emotional atunci cand iau decizii si isi cantresc „la rece”, absolut fiecare pas. Sunt persoane meticuloase si muncitoare, de asemenea uluitor de inteligente. Au inclinatii catre stiintele exacte si o mare pasiune pentru idei.

Faptul ca traiesc prea mult in lumea ideilor ii tine departe de conexiuni umane autentice, de aceea viata lor este saraca in prietenii, insa bogata in realizari de natura profesionala.

Lectie: Invata sa descoperi magia conexinii si puterea vindecatoare a relatiilor stabile si fructuoase.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! Examen suplimentar față de Evaluarea Națională pentru admiterea la liceu. Se va da pentru 50% dintre locuri

Foto: Pexels

8 – Curajosii

Curajosii nu se dau inapoi din fata niciunei provocari. Ei gasesc solutii la absolut orice, ba mai mult, provocarile ii stimuleaza din toate punctele de vedere si ii ajuta sa evolueze. Sunt persoane altruiste si isi doresc sa ii inspire si pe ceilalti cu increderea lor in viata si in reusita. Adesea reusesc intr-adevar sa ridice spirite, sa inspire si sa influenteze in sens pozitiv deznodamandul unei situatii ce parea fara de iesire.
Menirea lor este aceea de a demonstra tuturor ca absolut totul este posibil si ca avem in noi capacitatea de a gasi o putere de nestavilit.

Lectie: Uneori trebuie sa renuntam insa. Trebuie sa nu mai fortam un deznodamant dupa dorinta noastra. Invata sa simti cand este cazul sa lasi lucrurile exact asa cum sunt, fara sa te impotrivesti, privind spre o batalie care merita toata energia si poate fi castigata!

Durex România lansează SafeToPlayHub, cea mai mare campanie de educație sexuală de la noi din țară Vitality Club dă startul sezonului estival de 1 mai cu evenimentul Grill & Chill 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică?

9 – Artistii

Artistii sunt in mod natural persoane extrem de carismatice care reusesc sa ii faca pe cei din jurul lor sa se simta mai bine. Ei sunt un suport emotional puternic pentru toti cei apropiati. Sunt acele persoane care vad frumusetea din fiecare om si care stiu sa aprecieze pe absolut oricine. Artistii sunt persoane creative, indemanatice cu o imaginatie debordanta si in multe feluri, surprinzatoare.

Ei stiu sa ofere celorlalti perspective noi si mai mult decat atat, ii ajuta sa priveasca spre lumi paralele complexe. Sunt cei care au capacitatea de a vindeca emotional.

Lectie: Invata sa gandesti rational si obiectiv pentru situatii specifice, cand este mult mai benefic sa actionezi din aceasta perspectiva. Nu te lasa purtat/a de visuri nesustenabile si prea indraznete, daca nu ai capacitatea energetica de a le duce la implinire. Cantareste-ti bine aceasta capacitate!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri