Octombrie se anunta a fi o luna plina de provocari si pentru multi dintre noi, o perioada de reconfigurare si alegerea unor drumuri noi, mult mai favorabile.

Horoscop Octombrie 2017

Balanta

Luna aceasta te pregatesti sa aduci ceva nou in viata ta, ceva ce te va transforma pentru totdeauna intr-o versiune si mai buna a ta.

Va fi un moment cand vei reusi sa te eliberezi din stransoarea mentalitatii negative si cand vei depasi bariere emotionale care obisnuiau sa te tina pe loc.

Scorpion

Pentru persoanele nascute in Zodia Scorpion, aceasta perioada va fi una plina de provocari. Vor trebui sa gaseasca o balanta intre asteptarile celorlalti cu privire la planurile lor si ceea ce isi doresc ei insisi.

Cel mai important este sa nu renuntati in fata presiunilor si sa ascultati in primul rand ce va spune inima si instictul.

Sagetator

Persoanele nascute in Zodia Sgetator vor primi o noua provocare in aceasta perioada. Poate fi vorba despre serviciu sau planuri marete privind viata amoroasa.

De asemenea, in cazul in care ati ratat o oportunitate importanta anul acesta, veti primi o noua sansa si de data aceasta ar fi bine sa indrazniti sa o urmati.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Citeste mai departe >>>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri