14 Septembrie 2017 publicat în Horoscop 69 share-uri

Fiecare zodie este caracterizata de o trasatura forte, un adevarat atu in viata care genereaza farmec si atractivitate. Care este trasatura ta forte?

Capricorn 22 decembrie – 19 ianuarie

Trasatura forte Capricorn – Responsabilitatea

Persoanele nascute in Zodia Capricorn nu pot sa fie intrecute in ceea ce priveste dedicarea si spiritul de raspundere pe care il au atunci cand se implica in ceva, fie ca vorbim de job sau de o relatie. Au un simt moral dezvoltat care pentru ei este un fel de busola interioara. Ei traiesc in concordanta cu un sistem de simtire si gandire extrem de valoros, care se invarte in jurul notiunii de responsabilitate si verticalitate. Asa incat... "cine nu are un Capricorn, sa isi cumpere! ";)

Varsator 20 ianurie – 18 februarie

Trasatura forte – Curajul

Persoanele nascute in Varsator sunt caracterizate de multa determinare, de un curaj aproape nebunesc. Aceasta este trasatura care uneori ii duce pe culmi inalte, de nimeni atinse vreodata.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte

Varsatorii sunt vizionari, indraznesc sa viseze si sa creada ca orice este posibil. Varsatorii sunt aceia care contribuie la evolutia umanitatii prin spiritul lor intreprinzator.

Pesti 19 februarie – 20 martie

Trsatura forte Pesti - Sensibilitatea

Cei nascuti in pesti sunt fiinte extraordinare care ies in evidenta prin sensibilitatea lor si delicatetea sufletului. Aceasta trasatura unica ii recomanda ca foarte buni comunicatori si ii ajuta sa se concteze in moduri intime adevarate, cu ceilalti. Din acest motiv, Pestii sunt iubiti si pretuiti ca si prieteni, iubiti sau frati.

Iti recomandam si: Horoscop amuzant: Iata de cate persoane din fiecare zodie e nevoie ca sa schimbam un bec!

Foto homepage: Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri