14 Septembrie 2017 publicat în Horoscop 69 share-uri

Fiecare zodie este caracterizata de o trasatura forte, un adevarat atu in viata care genereaza farmec si atractivitate. Care este trasatura ta forte?

Rac 21 iunie – 22 iulie

Trasatura forte Rac – Fidelitatea

Nimic nu aduce mai multa fericire unei persoane din Zodia Rac decat a se simti in siguranta langa persoana iubita. Un Rac face absolut totul pentru relatia sa si pentru a trai intr-o casnicie fercita.

Un Rac crede ca ochii iubitei sunt cei mai frumosi din lume si ca nimeni nu mai are asemanare. Da! Fidelitatea este trasatura lor inconfundabila.

Leu 23 iulie – 22 august

Trasatura forte Leu – Increderea de sine

Puterea lor interioara este cea mai evidenta trasatura de personalitate a celor nascuti in zodia Leu. Isi pastreaza calmul chiar si in cele mai solicitante situatii.

Este o trasatura de caracter valoroasa care ii recomanda in postura de lideri si influenceri. Increderea de sine a unei persoane din Zodia Leu nu poate fi zdruncinata de absolut nimic.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire

Fecioara 23 august – 22 septembrie

Trasatura forte Fecioara - Grija

Persoanele nascute in zodia Fecioara sunt dulci si extrem de atente la nevoile celorlalti. Cei din Fecioara stiu

sa aiba grija de ceilalti, sa asculte si sa dea un sfat bun.

O Fecioara va face tot posibilul pentru a sti ca cei pe care ii iubesc sunt in siguranta. Cel mai de pret lucru la o persoana din Fecioara este modul unic prin care stie sa ofere grija si iubire.


Iti recomandam si: Horoscopul proverbelor romanesti. Acesta este proverbul zodiei tale!

Citeste mai departe >>>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri