Luna septembrie 2017 aduce numeroase aspecte pozitive pentru noi toti. Va fi o etapa de transformare si de maturizare. Pentru multi dintre noi, septembrie 2017 va avea un impact important asupra carierei.

Capricorn

Persoanele nascute sub semnul Capricorn vor avea de asemenea o perioada cand se vor concentra mai degraba pe aspecte legate de profesie si cariera. Cresterea lor va fi atat de spectaculoasa incat ii vor impresiona pe cei apropiati, iar suportul acestora marcheaza de asemenea un aspect important al vietii: a sti ca esti sprijinit, de valoare si important in ochii celor pe care ii iubesti. Luna va influenta in mod pozitiv viata sexuala a persoanelor din Zodia Capricorn.

Varsator

Varsatorii ar trebui sa se pregateasca pentru provocari importante pe care le aduce cu sine luna septembrie 2017. Pluto si Marte vor impulsiona motoarele carierei, va vor inspira pentru alegeri importante si benefice pentru urmatoarea etapa din viata voastra.

In dragoste veti avea parte de momente pasionale si de asemenea esentiale pentru dezvoltarea voastra. In ceea ce priveste sanatatea, veti sta de asemenea bine, daca veti pune accentul pe un stil de viata sanatos si pe o grija mai asumata fata de corpul vostru.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Foto: Shutterstock

Pesti

In septembrie 2017, cei din Zodia Pesti vor trebui sa se adapteze unor situatii noi, descoperindu-si abilitati persoanele de care nu erau pe deplin constienti. Cu toate acestea, veti avea aproape prieteni si oameni influenti care vor fi gata sa va fie alturi in momente mai dificile. Soarele, Venus si Luna va dinamizeaza viata romantica si va promit momente fabuloase, de neuitat! Aveti nevoie sa fiti mai atenti in ceea ce priveste sanatatea voastra.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri