Luna septembrie 2017 aduce numeroase aspecte pozitive pentru noi toti. Va fi o etapa de transformare si de maturizare. Pentru multi dintre noi, septembrie 2017 va avea un impact important asupra carierei.

Zodiac - septembrie 2017

Rac

Persoanele nascute in Zodia Rac vor avea parte de o perioada de respiro. Veti simti in mod natural nevoia de a va retrage si de a lasa lucrurile sa fie exacta asa cum sunt, fara a mai simti nevoia sa aveti vreun control. Datorita pozitionarii sale, Saturn va ajuta sa luati cele mai bune deciziii, dintr-un loc seren al acceptarii momentului prezent, cu tot ceea ce este. In ceea ce priveste sanatatea va veti simti energici.

Leu

In luna septembrie 2017, persoanele nascute in zodia leu se simt independente si pline de energie, fiind atrase de distractie si buna-dispozitie.

Foto: Shutterstock

Marte va ajuta foarte tare in ceea ce priveste aspectele profesionale si energia voastra din timpul liber o transferati cu usurinta inspre cariera. Luna va influenta claritatea voastra in privinta strategiilor financiare. Persoanele singure din leu pot privi increzatoare spre urmatoarea perioada care va fi potrivita iesirilor si socializarii.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Fecioara

Persoanele nascute in Fecioara vor fi preocupate de problematici casnice, treburi de familie, probleme practice care nu mai sufera amanare. Va fi o luna cand persoanele din zodia fecioara vor lua decizii de familie importante, care le vor propulsa practic, intr-o noua etapa a vietii, fie ca este vorba despre decizia de a schimba locuinta, de a avea un copil, de a se muta in cuplu. Din punct de vedere financiar veti avea parte de turbulente.

Romantismul ramane insa la cote inalte, mai ales in ceea ce le priveste pe fecioarele care au initiat de curand o relatie.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri