31 Iulie 2017 publicat în Horoscop 957 share-uri

Celor nascuti in Zodia Leu, ursitoarele le-au daruit calitati alese. Pot fi considerati norocosii horoscopului caci toate aceste trasaturi de personalitate ii ajuta pe cei nascuti in aceasta zodie puternica, sa obtina absolut tot ceea ce isi doresc de la viata.

Top trasaturi de personalitate ale Zodiei Leu

6. Leul este sincer

Leii sunt in acelasi timp si foarte sinceri, nu joaca roluri si nu manipuleaza. Ei nu se ascund dupa deget. Vor spune intodeauna clar si argumentat ce simt, ce vor de la tine sau ce opinii au.

7. Leul este sociabili

Persoanele nascute in Zodia Leu sunt extrem de sociabile, pozitive si energice. Sarmul lor este magnetic. Oamenii ii iubesc si ii stimeaza.

Foto: Shutterstock

8. Leul iubeste sa fie in centrul atentiei

In masura in care le place sa ofere atentie si iubire, leilor le place si sa primeasca afectiune si nu vor ascunde niciodata acest lucru. Le place sa fie in centrul atentiei, sa fie recunoscuti pentru calitatile lor. Adesea isi vor alege meserii care le pun in valoare sarmul: actorie, muzica, televiziune.

9. Leul este fermecator

Leii merita sa se afle in centru atentiei! Sunt cu adevarat fermecatori prin tot ceea ce spun sau fac. In acelasi timp sunt foarte exigenti cu ei insisi, ei vor sa evolueze si sa se auto-perfectioneze impermanenta, astfel incat farmecul lor este unul autentic si nu doar o masca bine jucata.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

10. Leul este spontan in iubire

Fiindca au incredere in fortele si calitatile pe care le detin, in iubire Leii actioneaza cu spontaneitate si siguranta de sine. Adesea vin cu surprize si propuneri interesante fata de persoanele de care se simt atrasi. Leii stiu ca modul prin care invaluie persoana dorita cu energia lor este o reteta a succesului in dragoste.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri