28 Iunie 2017 publicat în Horoscop 8806 share-uri

Cei nascuti in perioada 22 iunie - 22 iulie poarta ca amprenta astrologica un Soare luminos in Zodia Rac. Sunt persoane extrem de atragatoare, caracterizate in general de sensibilitate, empatie, curaj, intuitie, imaginatie, loialitate si multe alte calitati irezistibile!

Horoscop: Trasaturi extraordinare ale Zodiei Rac

6. Racii se adapteaza usor

Racii, spre deosebire de alte zodii raman puternici in situatii de criza si nu se lasa batuti.
Un alt aspect important al personalitatii celor din Rac este dorinta de independenta, trasatura care ii ajuta sa se adapteze usor. Este trasatura cheie a celor care se bazeaza pe ceilalti in masura in care acest lucru nu le stirbeste din autonomie.

Ei pot sa fie confortabili cu ei insusi in mai multe situatii, daca sunt fortati sa se adapteze. In relatii, acest lucru este important uneori, fiindca adesea suntem obligati sa schimbam locati sau rutine.

Foto: Shutterstock/ Ditty_about_summer

7. Racii sunt deschisi la minte

Aceasta este o alta trasatura a persoanelor nascute in Zodia Rac care provoaca multa atractivitate. Ei nu judeca si nu pun etichete. Isi pastreaza mintea deschisa pentru noi perspective si solutii.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Din acest motiv se pricep atata de bine sa dea sfaturi bune. In relatii, persoanele nascute in Rac vor sti sa iubeasca absolut fiecare aspect al partenerei ajutand-o si pe acesta sa isi accepte laturile mai putin asumate si constientizate.

8. Racii au un spirit liber

Racii se simt bine in pielea lor. Pai cum ar fi putut sa fie atat de ingaduitori in ceea ce ii priveste pe cei apropiati? Persoanele nascute in Zodia Rac sunt foarte libertine, se simt bine in pielea lor si acest lucru le da un aer de autenticitate foarte atractiv. Sa fii confortabil in propria-ti piele este un atu forte favorabil si in relatiile de cuplu.

9. Racii sunt surprinzatori

Atunci cand se ascund in „carapacea” lor provoaca o curiozitate de nestavilit pentru persoanele care se simt atrase de ei. Atunci cand capata increderea necesara pentru a arata aspecte mai intime ale personalitatii lor, racii dezvaluie surprize placute la care nu te-ai fi asteptat.

Sunt simpli si in acelasi timp complecsi, precauti si totusi au un spirit liber, tandri si in acelasi timp aspri si niciodata nu vor inceta sa te surprinda prin actiunile lor. Un Rac iti ia respiratia si te face „sa te indragostesti pana peste urechi”, iar inima ta simte ca in bratele unei asemenea persoane isi poate gasi implinirea.

10. Racii sunt pacifisti

Racii stiu sa rezolve dispute. Nu suporta sa ii vada pe cei din jurul lor cetandu-se de aceea si-au dezvoltat o practica a obiectivitatii. Ei sunt capabili sa vada multiplele aspecte ale unei situatii si au capacitatea de a spulbera drama, in loc sa o stimuleze.

Aceasta calitate a lor se manifesta si in relatii fiindca au aceasta capacitate de a admite atunci cand au gresit, fiind mai degraba determinati in a rezolva problemele de cuplu si nu de a le adanci.

* Cele mai bune compatibilitati in materie de cuplu ale celor nascuti in Zodia Rac sunt zodiile Taur si Capricorn.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri