15 Iunie 2017 publicat în Horoscop 68 share-uri

Zodiilor le putem atribui cate o zi a saptamnii care le potenteaza farmecul. In ziua voastra norocoasa este bine sa profitati de fiecare data. Este bine ca in aceasta zi sa cautati sa va regasiti optimismul, increderea de sine si sa extrageti acea doza de energie necesara pentru absolut orice aspect al vietii voastre.

Luni – Ziua norocoasa pentru Zodia Rac

Luni este ziua saptamnii echivalenta cu vibratia noilor inceputuri si este o zi norocoasa pentru cei nascuti in Rac. Cei din Zodia Rac isi cresc sansele de succes daca demareaza noi proiecte sau iau decizii importante in zilele de luni ale saptamanii.

Marti - Ziua norocoasa pentru Zodia Berbec si Zodia Scorpion

Martea este ziua dominata de energia planetei Marte si din acest motiv, este considerata a fi ziua norocoasa a celor nascuti in Berbec si Scorpion. Beneficiati deci de puterea zilei de marti. Este o zi ideala pentru a va manifesta personalitatea, pentru a termina proiecte si pentru a lua decizii.

Miercuri - Ziua norocoasa pentru Gemeni, Fecioara si Varsator

Cele mai inteligente semne ale zodiacului se potrivesc energetic cu ziua de Miercuri a saptamanii. Pentru persoanele nascute sub Zodia Gemeni, Fecioara sau Varsator aceasta este o zi norocoasa fiindca se afla sub patronajul lui Mercur. Este o zi ideala pentru comunicare si pentru a gasi suportul necesar proiectelor voastre.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Foto: Shutterstock/ vetre

Joi - Ziua norocoasa pentru Pesti si Sagetator

Zilele de joi poarta cu sine vibratia anticiparii si a optimismului. Aceste emotii sunt specifice celor nascuti in Zodia Pesti si Sagetator. Ambele semne apreciaza de asemenea vibratia intelepciunii pe care o poarta cu sine aceasta zi. Ziua de joi le da incredere in absolut tot ce fac si de aceea le este recomandat sa profite de fiecare data de aceasta zi dominata de Jupiter.

Citeste mai departe >>>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri