9 Iunie 2017 publicat în Horoscop 5170 share-uri

A ne indragosti este unul dintre cele mai frumoase sentimente din lume si in acelasi timp un eveniment care ne consuma emotional si ne ridica la fileu provocari dificile, pe cat de multa frumusete aduce in vietile noastre. Iata cum reactioneaza fiecare zodie atunci cand nemiloasa sageata a lui Cupidon loveste jucaus si nemilos in acelasi timp.

Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie)

Iubirea pasionala este singurul aspect al vietii capricornilor ce poate deturna latura lor practica, pragmatica. Cand se indragostesc, capricornii devin de nerecunoscut. Se urca pe norisori roz de-a dreptul si sunt luati cu aslat de senzatii pe care nu si-au dat niciodata voie sa le traiasca.

Devin extrem de romantici si creativi, ii atrag lucruri pe care nu le mai descoperisera pana atunci. Se lasa consumati si devorati de aceasta iubire, chiar daca aceasta nu are neaparat un deznodamant fericit. O astfel de iubire este pentru capricorni de multe ori, un motor al evolutiei personale si transformari, ce lasa in urma, in ciuda tumultului, multa bogatie.

Foto: Pixabay

Varsator (20 ianuarie – 18 februarie)

Persoanele nascute in Zodia Varsator au adesea parte de iubiri devoratoare, asta pentru ca in sufletul lor, iubirea si pasiunea sunt fructele cele mai de pret ale acestei lumi.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte

In vietile varsatorilor iubirea are insa si conotatii dramatice. Ajung sa se indragosteasca adesea fix de cine nu trebuie, ceea ce le cauzeaza si multa suferinta. In lumea spirituala insa, suferinta din dragoste este considerata un tren de mare viteza spre expansiune, cunoastere si dezvoltare personala. Iubirea in vietile varsatorilor este o provocare pe care ei stiu sa o foloseasca insa, ca nimeni pe lume.

Pesti (19 februarie - 20 martie)

Pestii sunt foarte sensibili, astfel incat iubirea pasionala ii sperie realmente. Daca ajung sa cada insa in ceea ce ei considera o „capcana periculoasa”, pestii iubesc cu fiecare farama a sufletului lor si se lasa realmente devorati de aceste sentimente. Acesta stare de abandon careia nu i se pot opune este si ceea ce ii sperie de altfel.

Creativitatea, misterul lor si sensibilitatea ii face insa sa fie absolut irezistibili pentru cei din jur. In final ajung sa traiasca povesti de dragoste de poveste, unde realitatea se impleteste cu magia.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri