9 Iunie 2017 publicat în Horoscop 5170 share-uri

A ne indragosti este unul dintre cele mai frumoase sentimente din lume si in acelasi timp un eveniment care ne consuma emotional si ne ridica la fileu provocari dificile, pe cat de multa frumusete aduce in vietile noastre. Iata cum reactioneaza fiecare zodie atunci cand nemiloasa sageata a lui Cupidon loveste jucaus si nemilos in acelasi timp.

Balanta (24 septembrie – 22 octombrie)

Balantele au o mare dificultate in a-si recunoaste sentimentele fata de cineva de care s-au indragostit nebuneste, in prima faza. Sunt in general persoane puternice si sigure de sine, iar aceste sentimente ii vulnerrabilizeaza pe cei din balanta, scotand la iveala temeri demult ascunse.

Balantele se tem ca daca isi vor recunoaste sentimentele, lucrurile nu vor avea finalitatea asteptata. Acest tumult interior face ca magnetismul sa se intensifice din ce in ce mai mult si astfel, nu vor avea de ales decat sa cada prada dorintei de a-si consuma pasiunea. Universul este de partea lor tot timpul!

Foto Andrea Baratella /Pixabay

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Pentru Scorpioni, loialitatea este cel mai important aspect al vietii lor. Atunci cand se indragostesc isi asuma cu multa maturitate sentimentele pe care le nutresc fata de acea persoana pe care o considera speciala.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte

Isi vor arata disponibilitatea si loialitatea in diverse moduri fata de aceasta persoana adorata, aceasta sfarsind prin a se simti in siguranta si in confort, ceea ce este in definitiv inceputul unei iubiri sanatoase care, construita asa, cu greu mai poate fi destramata. <3

Sagetator (22 noiembrie – 21 decembrie)

Sagetatorii sunt persoane aventuroase. Pentru astfel de persoane, sentimentul de a se indragosti fulgerator si pasional devine un eveniment important al momentului prezent in viata lor.

Chiar daca nutresc aceste sentimente in secret la inceput, persoanlitatea lor vulcanica si pozitiva nu va putea ascunde pentru mult timp iubirea lor devoratoare. Iubirea insa le da o energie absolut magnetica, irezistibila, de parca in jurul lor ar fi un concert al celor mai talentate pasari ale cerului. Si cine poate rezista unui asemenea magnetism?


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri