Prima luna a verii se prezinta cu multe surprize si un spatiu al energiei benefice pentru fiecare dintre noi. Iata care sunt predictiile astrologice si cum arata horoscopul fiecarei zodii in luna iunie 2017.

Capricorn

Persoanele din Zodia Capricorn au multe sanse sa isi imbunatateasca descoperirile intelectuale. In luna iunie, din punct de vedere profesional va veti simti foarte activi si energici. Succesul financiar va fi de asemenea, pe masura. In viata de familie va veti confrunta insa cu volatilitate si o stare de revolta fata de unele comportamente ale persoaneleor apropiate, ceea va deranjeaza. Sunt aspecte pe care incercati sa le adresati. Exercitiile si dieta iti vor imbunatati sanatatea.

Foto: Flickr/ Bernat Casero

Varsator

Persoanele nascute in Zodia Varsator sunt provocate sa faca compromisuri importante in iunie 2017, mai ales in plan sentimental. Partea financiara se imbunatateste insa, in mod semnificativ si veti fi foarte apreciati datorita aptitudinilor de buni manageri. In ceea ce priveste relatiile de familie, acestea vor fi placute si vor aduce multe raze de soare in sufletele voastre. La capitolul sanatate, stati de asemenea excelent.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Pesti

In iunie 2017, va veti concentra cu precadere adsupra vietii dumneavoastra de familie. Conexiunea profunda adauga incredere de sine si un suport de care oricine are nevoie pentru a inflori in viata sa.
Iata de ce, pentru voi, luna iunie va fi o oportunitate pentru a va crea o ambianta de familie placuta. Putetei face acest lucru petrecand timp de calitate cu cei dragi. Veti vedea curand cum, linistea din plan familial se va manifesta si in celelalte aspecte ale vietii. In ceea ce priveste sanatatea, trebuie sa fiti mai atenti.

Informatii via www.sunsigns.org


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri