Prima luna a verii se prezinta cu multe surprize si un spatiu al energiei benefice pentru fiecare dintre noi. Iata care sunt predictiile astrologice si cum arata horoscopul fiecarei zodii in luna iunie 2017.

Balanta

Luna iunie 2017 va fi una plina de energie pozitiva, datorita influentei lui Venus asupra persoanelor din aceasta zodie. Va veti simtimi optimisti in ciuda micilor obstacole pe care le veti intalni in cale. Persoanele din Zodia Balanta se vor simti respectate si admirate de catre ceilalti. Din punct de vedere profesional va fi insa o luna provocatoare. Din punct de vedere financiar sunteti putin presati, iar in ceea ce priveste relatiile de familie, va trebui sa gestionati anumite turbulente venite si din aceasta zona. Persoanele din aceasta zodie trebuie sa aiba mai multa grija in ceea ce priveste sanatatea lor.

Foto: Flickr/ Will Montague

Scorpion

In ceea ce ii priveste pe cei nascuti in Scorpion, cariera este cea mai importanta in luna iunie. Pentru acestia, rezolvarea si aducerea tuturor cerintelor si responsabilitatilor la zi. De asemenea va intereseaza si sa proiectati noi strategii si obiective pentru viitor. Persoana iubita se va implica foarte mult sa va ajute in aceste demersuri, ceea ce implicit aduce un vibe bun si in ceea ce priveste relatia de cuplu. In ceea ce priveste sanatatea si vitalitatea, acestea se manifesta exceptional in luna iunie.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte

Sagetator

Persoanele nascute in Zodia Sagetator vor avea un ritm de-a dreptul frenetic in luna iunie 2017. Mai ales persoanele implicate in activitati creative vor simti o adevarata inflorire in ceea ce priveste munca lor. De asemenea, posibilitati romantice se arata pentru cei singuri din aceasta zodie.
Aspectele financiare sunt pe un trend ascendent entuziasmant. In ceea ce priveste sanatatea, veti avea nevoie de multa odihna pentru a face fata energiei dinamice ce va va cuprinde in luna iunie 2017.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri