Prima luna a verii se prezinta cu multe surprize si un spatiu al energiei benefice pentru fiecare dintre noi. Iata care sunt predictiile astrologice si cum arata horoscopul fiecarei zodii in luna iunie 2017.

Rac

Spiritul de independenta si munca de echipa vor fi necesare pentru a asigura succesul persoanelor nascute in Zodia Rac, in luna iunie 2017. Jupiter este favorabil pentru planurile dumneavoastra din cariera. In ceea ce priveste finantele veti face de asemenea progrese neasteptate. O stare energetica foarte buna va face foarte atractivi.

Leu

Luna iunie 2017 este luna cand leii trebuie sa invete sa isi asculte mai bine intutia. Ascultandu-si intuitia ei reusesc sa isi asigure succesul, in timp ce vocea egoului este cea care ii va mentine mereu pe o panta descendenta. Activitati spirituale ca meditatia sua rugaciunea ii vor ajuta pe cei din zodia leu sa intre intr-un contact mai adanc cu ei insisi. Aceasta stare le va activa si nevoia de a face acte de caritate. Relatiile amoroase si sexuale se vor imbunatati in urmatoarea luna.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte

Foto: Pexels

Fecioara

Cariera este un focus pentru persoanele din Fecioara in luna iunie 2017, iar acest progres se va realiza prin intermediul legaturilor sociale pe care le aveti de multa vreme. Profesia va aduce o contributie larga la prosperitatea voastra financiara in luna iunie 2017. Neptun si Uranus care influenteaza major zodia voastra in luna iunie nu vor fi insa favorabile pentru relatiile amoroase. De asemenea, sanatatea va fi o provocare pentru fecioare.

Citeste mai departe >>>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri