Cum se va manifesta dragostea in vietile noastre din punct de vedere amoros in noul sezon?

Horoscopul dragostei pentru Vara 2017: Capricorn, Varsator, Pesti

Horoscop Capricorn Vara 2017

Persoanele nascute in zodia Capricorn ar trebui sa trateze cu multa precautie aspectele care privesc iubirea, in urmatoarea perioada.

Vara 2017 va insemna un moment de reconectare si reenergizare a relatiei voastre de cuplu. Este timpul sa te intrebi daca nu cumva ceri prea mult de la partenerul tau, daca raportul dintre voi este echitabil. Iar impreuna puteti sa treceti peste momentele dificile si sa remodelati relatia, in sensul cel mai bun pentru viata de cuplu. In urmatoarea perioada, din punct de vedere astrologic, Capricornii sunt favorizati in privinta unor astfel de demersuri constructive in viata lor amoroasa.

Capricornii singuri aflati in cautarea unei noi iubiri sunt sfatuiti sa isi petreaca vara implicandu-se in activitati incitante, care ii vor pregati energetic pentru o toamna a noii iubiri.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Horoscop Varsator Vara 2017

Dorinta varsatorilor de a se reindragosti este foarte puternica si se va manifesta si vara aceasta dar intra in conflict cu o dorinta la fel de arzatoare de a-si petrece ceva timp in singuratate. Aceasta vara va fi insa o vara a

curateniei in suflet pentru Varsatorii singuri. Va fi o vara a deciziilor interioare ferme si a unei reorientari radicale pe plan sentimental.

Daca insa traiti o poeveste de dragoste in plina desfasurare aceasta vara va fi benefica pentru stabilirea unor proiecte de viata comune: casatorie, achizitionarea unei case impreuna, decizia de a avea copii.

Horoscop Pesti Vara 2017

Urmatoarele luni vor fi foarte pozitive in ceea ce ii priveste pe cei nascuti in Zodia Pesti. Lunile de vara vor fi incununate de multa pozitivitate in dragoste in ceea ce va priveste. Daca aveti norocul sa va aflati in relatie cu o persoana care va intelege si care intra cu usurinta pe aceeasi lungime de unda, iubirea va fi realmente magica.

Jupiter va avea o influenta extrem de pozitiva asupra vietii amoroase a celor din Pesti. Vara aceasta va puteti astepta la cereri in casatorie, la declaratii pasionale si la posibilitati extraordinare deschise pe calea iubirii.

Persoanele singure din Zodia Pesti sunt de asemenea norocoase, avand deschise portile pentru intalniri romantice, pasiune, momente benefice. Generozitatea, frumusetea si sensibilitatea voastra vor fi acele unelte imbatabile ale atractivitatii si dragostei.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri