Cum se va manifesta dragostea in vietile noastre din punct de vedere amoros in noul sezon?

Horoscopul dragostei pentru Vara 2017: Rac, Leu, Fecioara

Horoscop Rac Vara 2017

In aceasta vara, persoanele nascute in Zodia Rac se vor confrunta cu un sentiment de confuzie in ceea ce priveste viata lor amoroasa. Daca va aflati intr-o relatie care nu va mai satisface, veti simti acut ca este nevoie sa iesiti din aceasta situatie, iar ordinea astrala va sprijina in acest sens. Daca decideti sa ramaneti intr-o relatie de cuplu este important ca in urmatoarea perioada sa va creati momente de reconectare, grija si intelegere.

Persoanele singure din aceasta zodie vor simti foarte clar ca ceea ce isi doresc este o persoana atenta si o relatie consistenta. Cand decizia lor interioara de a gasi pe cineva deosebit se va manifesta cu putere, Universul va conspira pentru indeplinirea acestei dorinte.

Horoscop Leu Vara 2017

Dintotdeauna, pentru cei nascuti in Zodia Leu, vara a fost si va ramane sezonul infloritor al iubirii. Incercati sa traiti fiecare moment cu intensitate, cu incredere in puterea magica a Universului si mai ales, cu incredere in puterea iubirii.

Traieste o vara fericita alaturi de o persoana semnificativa pentru tine. Nu te speria de momentele scurte si tensionate care ar putea sa apara, caci acestea fac parte, inevitabil, din dinamica oricarei relatii.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Este important insa sa nu luati decizii serioase in aceasta vara, cum ar fi sa va mutati impreuna cu partenrul sau partenera, fiindca din toamna, chiar si pentru persoanele din Leu, atmosfera amoroasa se poate ingreuna si nu vreti sa luati decizii pripite. Vara va fi benefica si pentru persoanele nascute in Leu care sunt inca singure. Urmatoarea perioada are mult potential in vederea gasirii unei relatii serioase, pe masura asteptarilor voastre!

Foto: Pixabay

Horoscop Fecioara Vara 2017

Persoanele nascute in Zodia Fecioara simt nevoia sa chestioneze mai mult situatiile in care se afla din punct de vedere emotional in acest moment. Vor avea parte de revelatii emotionale importante in perioada ce va urma. Isi vor da sema cine sunt cu adevarat si ce merita de la o relatie de cuplu.

Vor actiona ca atare in cazul in care vor realiza ca nu sunt apreciate pe masura. Astfel, pana in Octombrie, istoriile de dragoste menite disparitiei, se vor sfarsi. Daca in urmatoare perioada decizi sa ramai cu actualul partener, inseamna ca relatia voastra nu este destinata sfasrsitului.

Persoanele singure din Zodia Fecioara se vor concentra mai degraba asupra unor proiecte incitante, lasand cu detasare si optimism, ca viata amoroasa sa fie pe locul doi.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri