8 Mai 2017 publicat în Horoscop 29 share-uri

Fiecare zodie a Horoscopului este caracterizata de anumite trasaturi care, daca nu sunt constientizate, ajung sa isi puna amprenta asupra vietilor noastre in moduri… nu tocmai placute.

Zodia Balanta

(23 septembrie - 22 Octombrie)

Iti ruinezi viata incercand prea mult sa le faci pe plac celorlalti, fara sa tii cont si care sunt adevaratele tale nevoi.

Esti o persoana draguta, sari mereu in ajutorul celorlalti, dar oamenii ajung uneori sa profite si sa isi bata joc.

De mute ori iti reprimi sentimentele fiindca incerci din rasputeri sa nu actionezi din egoism.

Adesea, cei mai apropiati tie au de pierdut fiindca atunci cand izbucnesti, emotiile tale reprimate pentru prea mult timp, se revarsa asupra lor.

Uneori ii ranesti pe oameni prin faptul ca nu vrei sa faci fata propriilor probleme.

Zodia Scorpion

(23 octombrie – 22 noiembrie)

Iti ruinezi viata crezand ca nu meriti iubire si ca iti este mai bine singur/a.

Scorpionul este cel mai dur semn al Horoscopului. Cei nascuti sub Scorpion sunt foarte incapatanti si nu iarta prea usor. Inima lor nu poate fi castigata cu usurinta, dar odata ce cineva reuseste acest lucru, castiga in acelasi timp loialitatea si dragostea unui Scorpion pentru tot restul vietii.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale

Dar cel mai mare defect al tau, daca esti Scorpion, este egoismul si ii ranesti cu mare usurinta pe oamenii care tin la tine.

Zodia Sagetator

(23 noiembrie – 21 decembrie)

Iti ruinezi viata fiindca iti este frica. Iti este frica de esec si ramai blocat in acelasi loc.

In timp ce ai numeroase idei marte, ai talentul ca uneori, sa te pierzi in toate. Nu ai capacitatea de a te focusa si de a pune ordine in lucruri. Concentreaza-te pe un singur lucru si pleaca de acolo, cucerind toate visurile tale, pe rand si cu incredere de sine.

Citeste mai departe >>>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri