21 Aprilie 2017 publicat în Horoscop 2652 share-uri

Persoanele nascute intre 21 aprilie si 21 mai sunt nascute sub semnul zodiacal al Taurului. Toate persoanele nascute in Zodia Taur sunt constiente de farmecul lor! Cei nascuti cu Soarele in Taur si in cea mai frumoasa perioada a anului, considera ca zodia lor este cea mai buna a Horoscopului.

Horoscop: Caracteristici de top pentru Zodia Taur

4. Taurii sunt pragmatici

Taurii nu isi pierd contactul cu realitatea niciodata. Au o latura pragmatica ce ii ajuta in viata. Demonstreaza capacitatea de a vedea lucrurile clar si gasesc solutii practice la provocarile ce se ivesc in drumul lor. Esecurile cu greu ii demotiveaza fiindca claritatea lor ii face sa vada ca existenta are de fapt o dinamica complexa si ca esecul si succesul "merg mana in mana".

3. Taurii sunt muncitori

Fiind foarte persistenti si determinati, taurii reusesc "sa faca lucrurile sa mearga". Ei sunt foarte muncitori. Adesea, taurii ajung sa fie maestri ai meseriei lor. Este foarte important pentru o persoana nascuta in zodia Taur sa aiba un job stabil si o cariera care sa li se potriveasca. Un loc de munca care sa le aduca in egala masura satisfactii materiale si emotioanle.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Iti recomandam si articolul: Horoscopul proverbelor romanesti. Acesta este proverbul zodiei tale!

2. Taurii sunt "cu picioarele pe pamant"

Taurul este prima dintre zodiile de pamant. Iar nevoia lor de stabilitate si confort se manifesta in absolut fiecare aspect al vietii. Taurii sunt cu picioarele pe pamant tot timpul. Putin probabil sa faca alegeri nechibzuite, sau sa se angreneze in activitati care le-ar consuma energia, timpul sau emotiile fara vreun motiv bine intemeiat. Taurii isi prioritizeaza cu pragmatism, inteligenta si maturitate viata si actioneaza ca atare. Faptul ca acest pragmatism se impleteste cu firea lor artistica adesea specifica mai degraba persoanelor visatoare, ii face pe tauri sa fie unici intre toate zodiile.

10. Taurii sunt senzuali

Taurul este un semn sofisticat, cu bun gust, cu simt estetic dezvoltat, cu dragoste fata de arta, care se simte atras de placerile si frumusetile vietii. Aceasta caracteristica le creeaza un magnetism unic. Taurii sunt senzuali si atractivi, ceea ce nu este surprinzator, avand in vedere influenta pe care planeta Venus o are asupra lor. In relatii, mai ales femeile Taur sunt afectuoase si in acelasi timp provocatoare.

Taurii iubesc intalnirile romantice. Dar, asemenea tuturor aspectelor vietii lor, chiar si aceste momente trebuie sa fie incarcate de sens si sa merite cu adevarat efortul lor emotional si disponibilitatea. Iar in ceea ce priveste relatiile de lunga durata, sunt foarte rabdatori si isi cantaresc bine algerile.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri