Top 3 zodii care se descurca excelent la capitolul dragoste in luna lui Prier si care se bucura de zile infloritoare si prospere pe plan sentimental in cea de-a doua luna a primaverii:

Scorpion

Atmosfera in familia Scorpionului este una deosebit de placuta, iar momentele petrecute alaturi de partenerul de viata iti aduc multumire si implinire. Aprilie este o luna perfecta din punct de vedere sentimental, intre tine si persoana iubita existand deopotriva armonie, confort, intelegere si tandrete. Va redescoperiti unul pe celalalt la modul cel mai profund, evoluati si va distrati impreuna intr-un mod copilaresc si jucaus. Planeta dragostei intra in cea de-a 8-a casa in ziua de 3 aprilie, accentuandu-ti senzualitatea si sexualitatea.

Elementul surpriza isi face si el simtita prezenta, prin urmare asteapta-te si ca partenerul sa te ajute sa iti indeplinesti o dorinta la care nazuiai de mult. In zilele de 10 si 11, ai tendinta de a fi mai sensibila din punct de vedere emotional asa ca nu pune la inima toate nimicurile. Nu provoca si nici nu impinge lucrurile mai departe decat ar trebui si evita supararile, mai ales cu o persoana care te iubeste atat de mult. Concentreaza-te pe aspectele bune ale relatiei tale. Lasa-ti intuitia sa vorbeasca pentru tine si bucura-te de farmecul si puterea de atractie pe care le exerciti la maximum in zilele de 18 si 19 aprilie.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale

In ceea ce ii priveste pe nativii single, acesti au parte de o luna inedita si aventuroasa, dar cu siguranta departe de a fi plictisitoare. Comunicarea reprezinta un aspect important in aceasta luna in dragoste, caci iti faciliteaza intalnirile harazite de destin. Socializand, conversand, aflandu-te in cercuri noi, inconjurata de oameni, ai sansa de a cunoaste o persoana care te poate cuceri in totalitate si cu care ai multe in comun.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri