4 Aprilie 2017 publicat în Horoscop 554 share-uri

Semnul zodiacal sub care ne-am nascut spune multe despre personalitatea noastra si arata perspectiva dominanta pe care o avem noi asupra vietii. Astfel, mentalitatea fiecarei zodii prezinta caracteristici diferite. Ce spune Zodiacul despre personalitatea ta?

Horoscop: Acesta este adevarul despre zodia ta

Zodia Balanta

Balantele iubesc echilibrul si se straduiesc sa il creeze in tot ceea ce fac. Ei creeaza armonie pentru ei insisi dar si pentru ceilalti. Persoanele nascute in Zodia Balantei isi lasa amprenta asupra lumii influentand-o in moduri pozitive si nu lasa ca negativitatea din jur sa aiba o influenta asupra lor.

Desi uneori par impulsive, persoanele din zodia Balantei sunt caracterizate de serenitate. Sunt persoane foarte "de incredere", gata oricand sa sara in ajutor cuiva care are nevoie.

Zodia Scorpion

Scorpionii au o natura misterioasa care starneste curiozitatea si atractivitatea. Chiar si dupa cateva conversatii cu ei, tot nu vei reusi sa ii citesti cu usurinta.

Persoanele din Zodia Scorpion cunosc arta seductiei si se pot folosi de atuurile lor pentru a obtine diverse avantaje. Au si o latura inocenta si timida care iese la iveala in momentele lor de vulnerabilitate. In iubire au nevoia constanta de a primi confirmari.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte

Zodia Sagetator

Sagetatorii iubesc aventura si se afla intr-o continua miscare. Se plictisesc foarte repede si de aceea au constanta nevoie de schimbari care sa le stimuleze curiozitatea si creativitatea. Sagetatorii cred ca viata trebuie traita din plin si au tendinta de a face uneori gesturi impulsive si necugetate. Cel mai adesea isi urmeaza instinctele si iau decizii bazate pe intuitie, mai degraba decat ratiune.

Zodia Capricorn

Persoanele nascute in Zodia Capricorn au o etica a muncii foarte bine dezvoltata si de aceea sunt foarte apreciate in orice mediu s-ar afla. Uneori, Capricornii, sunt absorbiti de munca lor incat uita de orice altceva. Tot ceea ce realizeaza un Capricorn din punct de vedere profesional atinge perfectiunea si mai mult decat atat, sunt printre putinii care muncesc cu placere.

Ei cred in "puterea lucrului bine - facut" si dedicatie. Aceeasi conduita exemplara o au si in ceea ce priveste relatiile cu prietenii si familia. Investesc energie, devotament si iubire si fac acest lucru cu darnicie.

Zodia Varsator

Varsatorii sunt firi revolutionare si deosebit de inteligente. Adora sa aiba conversatii inteligente cu oamenii caci astfel se simt stimulati si inspirati.

Uneori par inchisi din punct de vedere emotional dar odata ce se deschid in fata cuiva isi arata toata vulnerabilitatea. Adora sa calatoreasca, sa cunoasca oameni noi si culturi noi, sa se imbogateasca prin experiente noi si fructuoase.

Zodia Pesti

Pestii au o natura foarte profunda si analitica, traind intr-un univers doar al lor, plin de semnificatii creative. Sunt sensibili si grijulii, iar din acest punct de vedere vor sari oricand sa ii protejeze pe „ai lor”. De asemenea le este caracteristica gandirea analitica si demonstreaza o inteligenta sclipitoare in domeniile unde activeaza.

Datorita aurei lor sensibile si visatoare, persoanele din Zodia Pesti emana un magnetism unic, facandu-i pe cei din jur sa se indragosteasca, adesea iremediabil.

Foto fr si main: Shyntartanya /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri