Venus a fost in conjunctie cu Soarele 4° in Berbec in data de 25 martie, iar acest moment coincide practic cu inceputul unui nou ciclu de 8 ani al Planetei Venus.

Data de 15 aprilie ne da startul pentru a actiona in directia pe care ne-o dorim. Cu mult curaj si incredere in energia benefica a lui Venus. In aceasta perioada, cei nascuti in cele doua zodii Venusiene – Taur si Balanta vor fi desigur, foarte avantajati si ar trebui sa foloseasca la maxim acest impuls energetic.

Renasterea metafizica a inimii: Dragoste pasionala

Tema acestui nou ciclu al lui Venus este Dragostea pasionala. Pasiunea pentru iubitul tau, pentru cariera ta, pentru tot ceea ce iti place sa faci. Este un moment cand ai ocazia sa intri in legatura cu sinele tau profund si sa asculti vocea inimii tale. Este timpul sa spui intregii lumi – „este ceea ce imi doresc si ceea ce ma face fericita” si sa iti insusesti aceste dorinte, fiindca ele sunt deja ale tale.

Foto: Pexels

Data de 9 ianuarie 2018 marcheaza jumatatea drumului de 18 luni a lui Venus – cand va fi in conjunctie directa cu Soarele, la 19° in Capricorn. Aceasta ar fi echivalentul unei luni pline, pentru Venus – acesta va fi punctul culminant a ceea ce ai inceput in data de 25 Martie.

Venus in Berbec este in concordanta cu Marte in Taur, ceea ce semnifica faptul ca iubitii reusesc sa starneasca tot ce este mai bun unul in celalalt. Gata cu a ne conforma asteptarilor pe care ceilalti le au de la noi. Gata cu asteptarea „zilelor mai bune”. Vei incepe sa simti o urgenta, o dorinta de a actiona pe principiul „totul sau nimic”, vei simti o dorinta arzatoare de a-ti onora inima in perioada urmatoare si o dorinta de a-ti da voie sa infloresti.

Tot ceea ce ne dorim devine posibil acum: o noua dragoste, o noua sursa de venit – lasa usa deschisa lui Venus si aceasta frumoasa energie te va coplesi cu daruri. Orice apare in viata ta acum, apare cu un motiv.

Iti recomandam si:

Horoscopul dragostei – Primavara 2017. Cum influenteaza Venus retrograd fiecare zodie

2016 - Sfarsitul unui ciclu karmic care a durat 9 ani

Informatii via Astrobutterfly


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri