24 Martie 2017 publicat în Horoscop 200 share-uri

Luna cand ne-am nascut poate spune enorm de multe lucruri despre personalitatea noastra. A determina caracteristicile definitorii ale unei persoane in functie de luna cand s-a nascut reprezinta de asemenea o practica in numerologie.

Iulie

Daca te-ai nascut in luna iulie, numarul tau este 7. Acesta are o energie extrem de puternica si te influenteaza major.

Esti o persoana sincera si empatica fata de ceilalti. Iubesti cu ardoare pe cei apropiati. Familia ta se bazeaza pe tine si tie ti se pare important sa mentii relatii fructuoase cu cei din jur. Acesta este unul dintre motoarele vietii tale. Iar cand esti echilibrata in plan intim, poti realmente sa muti muntii din loc.
In tot ceea ce faci manifesti o genialitate uimitoare. Persoanele nascute in aceasta luna pot fi de asmeena excentrice si pot avea un stil de viata mai atipic.

Foto: Pixabay

August

Cei din luna august sunt influentati de energia lui 8. Esti o persoana cu mare influenta in comunitatea din care faci parte. Ai o personalitate puternica si bine definita care impune respect si apreciere. Apreciezi valorile traditionale si consideri ca acestea te definiesc.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor Caria dentară – ce este și cum se tratează 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică?

O casatorie fericita iti da energie pentru absolut orice iti doresti in viata.
Esti o persoana de incredere, dinamica care isi manifesta talentele cu mult succes in zona afacerilor. Iubesti buna-starea, aceasta trebuind sa fie un element esential al vietii tale, iar banii vin la tine cu usurinta.

Citeste mai departe >>>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri