14 Februarie 2017 publicat în Horoscop 1106 share-uri

Fericirea are obiceiul de a intra in vietile noastre pe nepusa masa. La fel si suferinta. Unii se mobilizeaza cand dau de greu si fac fata cu brio, pentru altii orice mic necaz e sfarsitul lumii. Cum reactionezi depinde si de zodie!

Capricorn

E capabil sa priveasca situatia obiectiv de la bun inceput. Isi cantareste sansele si ia decizii doar dupa ce intoarce problema pe toate partile. De fapt chiar asta e chinul Capricornului lovit de soarta, gandeste prea mult, prea intens, se supune de bunavoie la framantari launtrice obositoare. Iar ceea ce nu-l doboara, il face mai vigilent.

Varsator

Foto: Ennona Gavrilova_Ellina / Shutterstock

Acesti nativi nu se lupta cu soarta, ci o accepta asa cum e. Sufera in tacere, se resemneaza si asteapta sa-i salveze vreo minune venita din cer. Cum asta nu se prea intampla, au nevoie de cineva care sa-i traga de maneca, sa-i motiveze si sa le arate calea catre liman. Totul e sa descoperi ca Varsatorul are nevoie de ajutor, fiindca mimeaza foarte bine fericirea.

Pesti

Sensibilii zodiacului trec cu greu peste dezamagiri. Cand li se intampla ceva rau, intra, parca, intr-un fel de transa si poate dura saptamani sau luni pana au curajul sa ia din nou viata in piept. Riscul de depresie e foarte mare la Pesti, asa ca e vital sa aiba pe cineva alaturi care sa-i ajute sa depaseasca momentele dificile fara sa clacheze.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte

Un articol by Vladimir

Foto homepage: Dzhulbee / Shutterstock

Daca iti plac articolele noastre, aboneaza-te la Newsletterul Garbo.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri