14 Februarie 2017 publicat în Horoscop 1106 share-uri

Fericirea are obiceiul de a intra in vietile noastre pe nepusa masa. La fel si suferinta. Unii se mobilizeaza cand dau de greu si fac fata cu brio, pentru altii orice mic necaz e sfarsitul lumii. Cum reactionezi depinde si de zodie!

Rac

Racii bat in retragere cand le apare in fata un necaz oricat de mic. Asemenea strutului care isi ascunde capul in nisip, in speranta ca pericolul dispare, daca nu-l mai vede el. Oricum, nativii percep problemele la alta dimensiune si au tendinta sa faca din tantar armasar. Natura emotionala ii impiedica sa ia decizii rationale, de aceea sufera si se agita mai mult decat e cazul.

Leu

Foto: WarmTail / Shutterstock

Curajosul Leu infrunta necazurile atat de natural, de parca s-ar fi pregatit pentru ele toata viata. Nu exista problema care sa-l puna la pamant, iar daca ajunge, totusi, sa cada din picioare, cand se ridica e bine sa nu stea nimeni in calea lui. Foarte rar se descurajeaza, dar daca puternicul zodiacului pateste asta, inseamna ca amploarea situatiei e de-a dreptul covarsitoare.

Fecioara

Genul de persoana cu viteza de reactie. Se zbat si fac tot ce e necesar ca sa iasa invingatoare din lupta cu nedreptatile vietii. Daca sunt ranite, pun calmul specific in cui, imbraca armura de lupta si se razbuna pe oricine le iese in cale, fara pic de compasiune, doar ca sa-si reintre in drepturi. Nu te poti intelege cu ele pana nu ies din criza.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri