10 Februarie 2017 publicat în Horoscop 9 share-uri

Nu doar fazele lunii, ci si zodia din care faci parte iti influenteaza riscul de a calca stramb pe cararile legii, de a comite un delict sau altul.


Dintre semnele de aer

Balantele sunt, ati ghicit, echilibrate. Legea Talionului functioneaza pentru ele, doar ca excesul de zel le face ca in schimbul unui dinte sa te desfigureze de-a dreptul. Multi politisti sau chiar judecatori sunt Balante, iar pacatul de care se fac vinovati ulterior este coruptia. Gemenii comit fraude fara niciun fel de remuscari si nicio incuietoare nu le sta in cale cand e vorba de spart case, banci ori seifuri. Nu le e greu sa castige increderea cuiva pentru ca apoi sa-l traga pe sfoara privindu-l in ochi. Greseala lor este adesea aceea de a se inhaita cu raufacatori, nemaiputand sa se retraga din afacere fara repercusiuni sau varsare de sange. Varsatorii nu lasa nicio ofensa nepedepsita si se razbuna crunt daca le este lezata mandria si, mai ales, integritatea fizica.

Dintre semnele de pamant

Taurii fac ce fac si au probleme cu legea din cauza... banilor, cum altfel? Desi sunt rationali si responsabili, au un punct vulnerabil: iubesc mai mult decat orice confortul financiar si mizeaza luxul cu orice pret, chiar si cu cel al libertatii. Tocmai de aceea, cad usor in ispita furtului, pe o cale sau alta. Nu de putine ori sumele pe care si le insusesc pe cai necinstite sunt impresionante. Cei mai priceputi hackeri sunt nativi din zodia Fecioarei, meticulozitatea permitandu-le sa decodifice si cele mai complicate parole ori sa treaca prin sistemele de securitate cu o usurinta de invidiat. Capricornii pot face parte din grupari mafiote si pot tortura psihic sau fizic fara nicio tresarire.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. NOUA INAUGURARE DIN INIMA BUCUREȘTIULUI ESTE UN CAPITOL NOU PENTRU FIECARE DIN NOI MAGAZINELE TOMMY JEANS DIN BUCUREȘTI S-AU TRANSFORMAT ÎN HUB-URI CREATIVE PRIN TOMMY JEANS POP-UP EXPERIENCE 7 motive să alegi îmbrăcăminte second hand și outlet din magazine online și offline

Un articol by Vladimir

Foto homepage: RomanR /Shutterstock

Daca iti plac articolele noastre, aboneaza-te la Newsletterul Garbo.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri