Descopera care sunt cele 3 zodii care se bucura cel mai mult de un februarie excelent din punct de vedere astral! Acestor 3 zodii le merge cel mai bine in dragoste in perioada urmatoare, dar si in plan profesional, social si financiar:

Varsator

Foto: Ellerslie / Shutterstock

Luna februarie 2017 incepe pentru Varsator intr-o nota pozitiva si continua in acest mood. In viata ta se intampla lucruri frumoase, iar proiectele tale profesionale si personale sunt expuse succesului. Caracterul tau vizionar si genialitatea ideilor tale transpar cel mai bine in activitatile intreprinse cu precadere in zilele de 6,7 si 8 februarie, dar si in zilele de final de luna. Stralucesti la locul de munca si reusesti cu usurinta sa ii convingi pe ceilalti sa adere la proiectele si viziunile tale. Mai mult, in februarie 2017, astrele favorizeaza educatia Varsatorilor si tot ce tine de cultura, calatorii, imbunatatirea abilitatilor si aprofundarea unor studii.

Pe plan personal, daca erai prins in anumite neintelegeri cu partenerul de viata si nu ajungeati la niciun consens, odata cu mijlocul lunii, castigul de cauza este de partea ta. Pentru cuplurile bine sudate in care este implicat un Varsator, armonia, buna intelegere si afectiunea se instaleaza pentru o perioada indelungata de acum incolo.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

De asemenea, mai mult ca niciodata, Varsatorii care iubesc sunt dispusi sa dea tot au mai bun din ei pentru a-si imbunatati relatia cu persoana iubita. In plus, statutul relatiei tale de dragoste joaca un rol important in viata ta in aceasta perioada. Eclipsa de Luna din februarie aduce cu ea schimbari si surprize agreabile si multi Varsatori au parte de momente magice si experiente speciale in viata amoroasa. Multi Varsatori astern pe hartie planuri de nunta, de botez sau de petreceri in familie, in timp ce altii se impaca cu persoana iubita sau primesc confirmarea dragostei de la o persoana drgaa.

Pentru acei nativi implicati in relatii complicate, februarie 2017 poate veni la pachet deopotriva cu sfarsituri, dar si noi inceputuri. Conjucturile astrale ii ajuta pe Varsatorii nefericiti in relatia lor de dragoste sa gaseasca puterea de a se desprinde din relatiile toxice. Acestia reusesc sa vada sfarsitul ca pe o posibilitate de a ura bun venit unui nou inceput in viata lor.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri