27 Ianuarie 2017 publicat în Horoscop 32 share-uri

Sensibilitatea este o caracteristica pe care o asociem mai degraba cu feminitatea insa acest atribut ar trebui de fapt sa fie un ideal universal. Sensibilitatea o intalnim si la barbati si la femei, dar atunci cand un barbat manifesta empatie, blandete si atentie in aceeasi maniera in care manifesta incredere de sine si tact, el devine un model de urmat. Nu degeaba, barbatii care isi cultiva aceste trasaturi sunt foarte doriti si pretuiti.

Top 2 – Horoscopul Barbatilor ALFA – SENSIBILITATE + DEVOTIUNE

Horoscop - Barbatul Rac

Barbatii din aceasta zodie ridica stacheta masculinitatii. Ei sunt sensibili, inteligenti si dedicati ideilor lor. In relatiile de cuplu stiu sa isi manifeste un rol protector si in acelasi timp pot sa isi activeze doza de empatie necesara pentru ca lucrurile sa functineze.

Foto: Pexels

Racii sunt in general oameni care pot conecta la un nivel spiritual adanc cu persoana de langa ei. In mod special insa, barbatul Rac este o persoana foarte grijulie, un barbat care crede in iubirea ideala si ar face orice ca sa o aiba.

Un barbat Rac poate forma un cuplu reusit cu femei dein zodiile de pamant: Taur, Capricorn sau Fecioara, datorita nevoii sale de a-si crea un cadru familial sigur. In general, barabtaii raci sunt devotati si asteapta din partea persoanei iubite, aceeasi daruire. Acest barbat va cauta mereu relatii bazate pe iubire si incredere. Relatia ideala se poate concretiza intre un barbat Rac si o femeie Capricorn, ei avand caracteristici similare ca loialitatea, devotiunea si nevoia de un camin stabil.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Top 3 zodii pentru care curajul este un stil de viață – au încredere în propriul destin Acestea sunt cele mai descurcărețe zodii ale horoscopului, indiferent de cât de grea este viața Caius Covrig investește milioane de euro și petrece timpul pe Seven Mile Beach, una dintre cele mai scumpe plaje din lume 

Citeste mai departe>>>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri