A venit timpul pentru amuzament dar si onestitate. Acesta este un horoscop amuzant, care pune accentul pe trasaturile exagerate ale zodiilor, care se vor manifesta cu precadere in acest an.

Zodia onest pentru zodii in 2017

Balanta

Ohooo! Nimeni nu va intrece in sarcasm. 2017 va augmenta aceasta trasatura care va defineste. O s ava faca mare placere sa va jucati cu nervii celorlalti, precum pisica cu umilii soricei. Distrati-va, dar asumati-va ca s-ar putea ca purtarea voastra sa va izoleze chiar si de cei mai buni prieteni.

Scorpion

Anul 2017 va fi un an al mandriei de sine si pentru cei din Scorpion. E adevarat ca realizarile voastre va fac sa va simtiti indreptatiti la un aer de superioritate fata de ceilalti. Dar totusi, e mai bine daca veti invata sa va vedeti un pic si de “lungul nasului”.

Sagetator

Persoanele din Sagetator traiesc cu impresia… falsa, ca absolut orice poate fi transformat in ceva amuzant. Au o combinatie interesanta de sarcasm, detasare si putere de a observa. Chestia asta ii ajuta in multe circumstante si sigur, ca e recomandabil ca toti sa ne accesam aceasta latura. Dar aveti grija sa nu exagerati, anul acesta, mai ales atunci cand un prieten are nevoie de sfatul vostru.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Top 3 zodii pentru care curajul este un stil de viață – au încredere în propriul destin Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire

 Citeste mai departe >>>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri