16 Decembrie 2016 publicat în Horoscop 1830 share-uri

Capricornul este al zecelea semn astrologic al zodiacului, a treia zodie de pamant. Planeta Saturn este planeta care patroneaza aceasta zodie plina de sarm. Capricornii se nasc intre 22 decembrie si 19 ianuarie si ar trebui sa ne consideram norocosi daca avem astfel de persoane in jurul nostru.

Zodiac: CAPRICORN

Capricornii sunt deosebit de ambitiosi, determinati si… neobisnuit de muncitori! Nu se lasa deloc batuti usor si se straduiesc absolut in tot ce fac. De aceea sunt atat de iubiti si de apreciati. Cei din aceasta zodie s-au nascut sa atinga succesul si sa fie un exemplu demn de uramt pentru toti cei din jur. Sunt persoane care stiu sa iubeasca cu dedicatie. Sunt persoane autentice si pline de sarm, de care efectiv nu poti sa nu te indragostesti.

Sambata este ziua norocoasa a Capricornilor, iar piatra lor norocoasa este safirul inchis la culoare.

Top 10 trasaturi ale persoanelor nascute in Zodia Capricorn

Foto: Shutterstock/ Dzhulbee

1. Trasatura Zodia Capricorn: Capricornii sunt ambitiosi

Aceasta este una dintre trasaturile lor definitorii. Nimic nu le sta in cale si indeplinesc absolut orice isi pun in plan.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Acestea sunt cele 2 zodii puternic influențate de Eclipsa de Soare de pe 20 aprilie: Au o întâlnire specială cu propriul destin! 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! Profesoara de la Pietriceaua fusese depunctată la evaluare din cauza problemelor de autoritate (Adevărul.ro)

2. Trasatura Zodia Capricorn: Capricornii sunt organizati

Este o trasatura deosebita, putini oameni reusesc sa manifeste aceasta trasatura deosebita. Capricornii au in mod nativ aceast talent si de aceea sunt si foarte buni in munca de echipa.

3. Trasatura Zodia Capricorn: Capricornii sunt rabdatori

De parca nu ar fi fost destul, pare ca Universul a fost extrem de darnic cu persoanele nascute in Zodia Capricorn. Rabdarea este o alta trasatura definitorie a celor nascuti in Capricorn. Aceasta caracteristica le face o deosebita onoare, fiind printre putinii oameni cu adevarat rabdatori si ingaduitori in privinta celor din jur.

4. Trasatura Zodia Capricorn: Capricornii stiu sa fie lideri

Da! Persoanele nascute in Zodia Capricorn sunt cele mai potrivite in activitati de conducere. Inteligenta lor si capacitatea de a relationa intelept cu oamenii, ii transforma in lideri de exceptie.

10 Rochii de vară care emană energie și feminitate 10 Salopete lungi care conferă eleganță și extravaganță ținutelor de zi 10 rochii maxi superbe pentru zilele calde de primăvară

5. Trasatura Zodia Capricorn: Capricornii sunt muncitori

Aceasta este una dintre cele mai importante trasaturi ale persoanelor nascute in Zodia Capricorn. Sunt persoane extrem de muncitoare si determinate astfel incat, in orice circumstanta s-ar afla, aproape ca fac nota discordanta in comparatie cu oamenii din jur.

Iti recomandam si: 10 adevaruri despre Zodia Scorpion

Citeste mai departe >>>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri