Anul 2017 se anunta a fi unul favorabil pentru noi, in diversele aspecte ale vietii, in mod diferit pentru fiecare dintre noi. Anul incepe in forta, cu o eclipsa de soare in data de 26 februarie 2017, fenomen care va fi dominat, din punct de vedere astrologic, de energia spirituala si benefica a lui Neptun.

Horoscop 2017 – Capricorn

Vei avea un an bun in general. Va fi un an cand, dupa toate eforturile din plan amoros, familial si profesional pe care le-ati depus in ultimii ani, veti culege roadele. Va fi un an al odihnei si al relaxarii in sanul familiei, printre prieteni sau alaturi de o persoana speciala din viata voastra.

Toamna lui 2017 va va aduce un moment special, o perioada cand aspectele pozitive pot aparea in viata voastra cu mai multa usurinta. Persoanele singure din Zodia Capricorn se bucura de unele oportunitati. Acest nou an favorizeaza si distractia, relaxarea si buna-dispozitie alaturi de prieteni, adica mediul ideal pentru posibile intalniri romantice.

Foto: Pexels

Horoscop 2017 – Varsator

Pentru nativii din Zodia Varsator, anul 2017 va fi anul viselor implinite, indiferent de natura lor. Fie ca vorbim despre cariera sau despre viata amoroasa. Va fi un an al progresului, al noilor idei si al succesului mult asteptat.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

In plan familial va veti bucura de un an pasnic si implinit. Atmosfera benefica va impulsioneaza spre planuri marete, in directia unor noi achizitii sau chiar propuneri de casatorie. Unii dintre voi veti considera ca anul 2017 este cel mai bun pentru a concepe un copil, iar designul astral va sustine in acest sens.

Pentru persoanele singure din Zodia Varsator, vestile sunt de asemenea pozitive. Aceste persoane vor reusi sa puna laolalta toate ideile si eforturile din zona spiritualitatii, pentru a trai cu mai multa detasare, cu zambet si cu speranta in sansa lor la iubirea adevarata.

Horoscop 2017 – Pesti

Anul 2016 a fost primul an mai bun, dupa o serie de ani dificili in ceea ce ii priveste pe nativii din Zodia Pesti, iar anul 2017 continua pe acelasi trend ascendant.

Odata cu recapatarea increderii in sine, Pestii reusesc sa fie mai atenti la oportunitati care le sunt asternute in cale. Persoanele din Zodia Pesti vor incepe sa actioneze cu mai multa asertivitate, cu mai mult optimism, cu mai multa siguranta in fortele proprii, iar acest lucru le aduce din ce in ce mai multe satisfactii.

Aceleasi energii benefice se vor manifesta pentru cei din Zodia Pesti si in ceea ce priveste relatiile afective – in familie, intre prieteni, dar mai ales in dragoste. Ei vor gasi un sprijin de nadejde in persoana draga si acest aspect este unul dintre cele mai valoroase in lume.

Nativii single din Pesti au oportunitatea de intra mai adanc in contact cu ei insisi, cu ceea ce isi doresc si astfel vor reusi sa fie mai deschisi si in directia unei posibile relatii amoroase.

Foto zodii: Shutterstock/ Tatiana_Kost94

Foto homepage: Pexels


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri